Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης! Ένα πρώην ζευγάρι που έχει περάσει από σαράντα κύμματα, μια σχέση πάθους που οδήγησε σε 12 χρόνια κοινής ζωής αλλά και ένας χωρισμός που κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες.

Φαίνεται όμως πως ο μουσικός και παραγωγός άλλαξε ρότα και θέλει η σχέση τους να εξομαλυνθεί. Ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγνώμη από την τραγουδίστρια για τις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει στο παρελθόν για τον αλκοολισμό και για τη στάση της απέναντί του.

Η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας στο Tv Εθνος, για πρώτη φορά, για τη δικαστική τους διαμάχη φάνηκε να αποδέχεται τη συγγνώμη του πρώην συντρόφου της. Παραδέχτηκε, επίσης, πως αν και θα ήθελε η ιστορία να λήξει εξωδικαστικά, δεν είναι εύκολο λόγο του ότι υπάρχουν πάνω από μια εκκρεμότητες να επιλυθούν.

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της τα παρακάτω:

Πριν μερικές ημέρες ειπώθηκε στο δικαστήριο και μια «συγγνώμη» προς εσένα από τον Τόνυ Μαυρίδη. Την δέχεσαι;

Ναι, την δέχομαι. Γι’ αυτό το λόγο κατόπιν συνεννόησης με τους δικηγόρους μου δόθηκε τέλος σε αυτή την υπόθεση. Δεν εύχομαι σε αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε ζήσει 12 χρόνια μαζί να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ποινή. Σε αυτό θα σταθώ. Το σημαντικό ήταν ότι ζητήθηκε συγνώμη και προς την οικογένειά μου.

Οι δικαστικές εκκρεμότητες όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Όχι, υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα επιλύσει η δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους δικηγόρους μου για τον χειρισμό όλων αυτών των θεμάτων. Με στηρίζουν στα πάντα.

Θα ήθελες αυτή η ιστορία να κλείσει εξωδικαστικά;

Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζονται δύο για να χορέψεις τανγκό.  Δεν πειράζει.  Η λειτουργία της δικαιοσύνης είναι ακριβώς αυτή: Να επιλύει ζητήματα.