Άγρια συμπλοκή σε μπαρ στην Μύκονο μεταξύ αστυνομικών και ντόπιων νεαρών

Στο τοπικό αστυνομικό τμήμα κι εν συνεχεία στο κέντρο υγείας της Μυκόνου κατέληξαν οι πρωταγωνιστές ενός άγριου καυγά που ξέσπασε σε μπαρ στο «Νησί των Ανέμων» μεταξύ τεσσάρων αστυνομικών εκτός υπηρεσίας και δύο ντόπιων νεαρών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ένταση ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου, όπου διασκέδαζαν οι δύο παρέες. Όταν, όμως, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο νησί με απόσπαση από υπηρεσίες της Αττικής αποχώρησαν από το μαγαζί, οι δύο νεαροί τους ακολούθησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Η συμπλοκή γενικεύτηκε και χρειάστηκε η συνδρομή σχεδόν ολόκληρης της αστυνομικής δύναμης του νησιού για να λήξει το συμβάν, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπυ κι απαγγέλθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Μάλιστα, μερικοί από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου στη συνέχεια διακομίστηκαν στο τοπικό κέντρο υγείας για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ μετά από εντολή εισαγγελέα όλοι αφέθησαν ελεύθεροι.

Τέλος, να σημειωθεί πως ήδη έχει διαταχθεί η διενέργεια ΕΔΕ για τους τέσσερις αστυνομικούς που εμπλέκονται στον καυγά, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

gazzetta

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ