Με επιτυχία το «Kalamata Dance Cup 2018»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοκληρώθηκε το KALAMATA DANCE CUP 2018, ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός χορού στην πόλη μας, με την συμμετοχή των περίπου 600- 700 χορευτών και αναρίθμητων συνοδών –θεατών απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις σε ό,τι αφορά την Διοργάνωση αλλά και την υπέροχη πόλη της Καλαμάτας. Απονεμήθηκαν  κύπελλα και μετάλλια στις πρώτες θέσεις και έπαινος με βράβευση όλων των συμμετεχόντων χορευτών καθώς και αναμνηστικά δώρα στις συνεργαζόμενες σχολές  για την συμμετοχή τους. Στους Κριτές του Αγώνα αποδόθηκαν αναμνηστικά και δώρα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με τοπικά προϊόντα από την πόλη μας.

Το εξαιρετικό στήσιμο και η λειτουργικότητα του Γηπέδου ‘Τέντα’, η κατάλληλη ειδική προετοιμασία της Διοργανώτριας κας Νίνας Δράκου σε συνδυασμό με την ομαδική εργασία όλης της Οργανωτικής Επιτροπής του KALAMATA DANCE CUP 2018 (του Supervisor, της παρουσιάστριας, του dj, του υπεύθυνου έκδοσης αποτελεσμάτων της FlyMark, των μελών του Συλλόγου και της συνεργασίας των δασκάλων)  βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή και ροή του προγράμματος χωρίς καθυστερήσεις, στη σωστή οργάνωση των αθλητών -χορευτών με διευκόλυνση στα νούμερα τους και τις κατηγορίες τους και στην πολύπλευρη επιτυχία της εκδήλωσης.

Με κλίμα απίστευτης θετικής ενέργειας από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό γήπεδο, με ενεργό κοινό, με πολλά χαμόγελα, και όμορφες εντυπώσεις,  χορευτές, ομάδες χορού, και εκθαμβωτικά ζευγάρια μας απογείωσαν με το θέαμα που προσέφεραν στο υπέροχο διαγωνιστικό παρκέ της ‘Τέντας’ που μετατράπηκε σε κέντρο συνάντησης της χορευτικής κοινότητας. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο μα τόσο όμορφο για την πόλη μας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η οργανωτική Επιτροπή του kalamata Dance Cup και ο Σύλλογος «Dance Challenge» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχημένη έκβαση του KALAMATA DANCE CUP 2018.

  • Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου Dance Challenge και της οργανωτικής επιτροπής που εργάστηκαν εδώ και πολλούς μήνες με αγάπη και ενθουσιασμό.
  • Τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά της διάρκεια του Αγώνα.
  • Τους εξαιρετικούς Κριτές μας για την άψογη επαγγελματική τους υποστήριξη και την τιμητική τους παρουσία.
  • Τον μοναδικό Chairman-supervisor του Αγώνα Zhivo Yankov που με την εμπειρία του απογείωσε το Kalamata Dance Cup.
  • Φυσικά, τους υποστηρικτές μας , την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τους επιχειρηματίες της πόλης.
  • Τα media και χορηγούς επικοινωνίας μας, για την σημαντικότατη προβολή που μας παρείχαν.
  • Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καλαμάτας που ήταν κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγώνα.
  • Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας και την καλεσμένη μας χορογράφο Ανδριάνα Παπανικολάου για την παρουσία τους στην Τελετή Έναρξης Gala που μας τίμησε ιδιαίτερα.
  • Και φυσικά όλες τις σχολές χορού από όλη την Ελλάδα, τόσο για την άψογη συννεργασία τους με την συμμετοχή των χορευτών τους, όσο και για την υψηλή θετική ενέργεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού.
  • Όλους εσάς που βρεθήκατε στην «Τέντα» για να παρακολουθήσετε και να τιμήσατε αυτή τη νέα εκδήλωση στην πόλη μας.
  • Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Kalamata Dance Cup 2019.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ