Ξενοδοχείο “HAIKOS” στην Καλαμάτα | Η καλύτερη επιλογή για την διαμονή σας

Στο ξενοδοχείο HAIKOS θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας σε φιλικό οικογενειακό περιβάλλον και πάνω απ΄ όλα οι υπεύθυνοι θα φροντίσουν να χαλαρώσετε , να νιώσετε άνετα με τις παροχές , αλλά και να απαντήσουν στα ερωτήματα σας, ώστε όταν αποχωρήσετε από το ξενοδοχείο και την πανέμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ, οι καλύτερες εντυπώσεις να σας συνοδεύουν μέχρι την επόμενη σας επίσκεψη στην πόλη μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ  Το ξενοδοχείο HAIKOS βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της παραλίας της πανέμορφης Καλαμάτας, μπροστά στη θάλασσα και μόλις 3 χιλιόμετρα από την κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου της . Η πρόσβαση από το κέντρο της πόλης είναι πολύ εύκολη με το αστικό λεωφορείο ή ταξί.  Σε περίπτωση άφιξης σας στην πόλη μας με δικό σας όχημα θα βρείτε το ξενοδοχείο πάνω στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας .

ΙΣΤΟΡΙΑ :  Κάπου στη δεκαετία του ’60 ένας ωραίος, δυναμικός και με πολλά όνειρα, κύριος (ΧΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) στο σημείο που βρίσκεται σήμερα το ξενοδοχείο «HAIKOS» άνοιξε ένα μικρό ταβερνάκι όπου μετά από κάποια χρόνια με τη βοήθεια της οικογένειάς του και την αγάπη των Μεσσήνιων, δημιούργησε το υπέροχο αυτό οικογενειακό ξενοδοχείο.  Το «HAIKOS» ανήκει στα παιδιά του, ΚΩΣΤΑ & ΗΛΙΑ ΧΑΪΚΟ και είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Καλαμάτας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

-Ανήκει στη Γ’ Κατηγορία με δυναμικότητα 112 κλίνες.
-Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν μπάνιο, τηλεόραση, κλιματισμό, μουσική και πρίζες Η/Υ για μετάδοση δεδομένων και εύκολη πρόσβαση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
-Η θέα του Μεσσηνιακού κόλπου και του δημοφιλέστερου όρους της Καλαμάτας, του Ταϋγέτου, από τα περισσότερα δωμάτια του είναι πανέμορφη όλες τις ώρες της ημέρας και της νύκτας.
-Το «ΧΑΪΚΟΣ» θα το βρείτε ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο – 365 ημέρες το χρόνο.
-Το προσωπικό του και η οικογένεια Χάικου είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουν τη διαμονή σας στην πανέμορφη Καλαμάτα άνετη και απροβλημάτιστη.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ : Στο ξενοδοχείο λειτουργούν:
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ
 ΜΠΑΡ
 ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
 ΚΥΛΙΚΕΙΟ (ΣΕΡΒΙΣ ΠΡΩΪΝΟΥ)
 ROOM SERVICE

Επίσης η θέση του ξενοδοχείου σας δίνει την δυνατότητα να γευματίσετε στα παραδοσιακά εστιατόρια που βρίσκονται δίπλα από το ξενοδοχείο HAIKOS, καθώς επίσης και να απολαύσετε τον περίπατο σας πάνω στον λιμενοβραχίονα που βρίσκεται δίπλα από την πανέμορφη αμμουδιά μπροστά από το ξενοδοχείο. Προπάντων μη διστάσετε να ζητήσετε πληροφορίες για μετακινήσεις , αξιοθέατα , άλλες δραστηριότητες από την Υποδοχή – Reception του ξενοδοχείου που πάντα θα είναι στη διάθεση σας.

Όσον αφορά την νυχτερινή ζωή και διασκέδαση είναι έντονη. Μετά από ένα καφέ στο όμορφο σαλόνι του ξενοδοχείου ή ένα ποτό στο μπαρ , μπορείτε να επισκεφτείτε τα ωραία μπαράκια που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το HAIKOS, ή ακόμη και να απολαύσετε τους ωραίους μεζέδες από τα παραδοσιακά ταβερνάκια και οπωσδήποτε μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα ποιοτικά παγωτά της πόλης μας.

Καθημερινά κατά την καλοκαιρινή περίοδο πολλά τουριστικά γραφεία της πόλης οργανώνουν μονοήμερες εκδρομές στα γειτονικά όμορφα τουριστικά χωριά της Μεσσηνίας και για τις πληροφορίες αυτές πάντα εύκολα και πρόθυμα μπορεί να σας ενημερώσει η Υποδοχή – Reception του ξενοδοχείου HAIKOS.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ :  Mπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει χώρος για να παρκάρετε το όχημά σας και όταν τακτοποιηθείτε αφήστε το προσωπικό του HAIKOS να κάνει ξεκούραστη και όμορφη τη διαμονή σας στην όμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : Τις κρατήσεις σας στο ξενοδοχείο μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε:

Τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα: 2721088902 & 2721082888.
-Μέσω Φαξ στο 2721023800
-Μέσω γραπτής αλληλογραφίας στην ακόλουθη διεύθυνση* :

XAΪΚΟΣ Α.Ε.
ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 115
24100 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΕΛΛΑΔΑ

* Μην παραλείψετε στο γράμμα σας να αναφέρετε το τηλέφωνό σας για να έρθουν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου  σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας .

Με SMS message μέσω κινητού τηλεφώνου στο 6945151941 **

** Η απάντηση μας για επιβεβαίωση της κράτησής σας θα πραγματοποιηθεί από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου  τηλεφωνικώς.

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Ξενοδοχείου HAIKOS  

Για οποιεσδήποτε άλλες διευκρινήσεις – παρατηρήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 2721088902, 2721082888

Ξενοδοχείο HAIKOS στην Καλαμάτα. Άνεση, φιλοξενία, ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον, υπέροχη θέα και πολλές παροχές που θα κάνουν την διαμονή σας ξεκούραστη και αξέχαστη      

Φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ