Βιβλιοπωλείο “ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ” στην Καλαμάτα | Μια πόλη από βιβλία περιμένει να την εξερευνήσεις

Ένα από τα αγαπημένα στέκια όσων αγαπούν το βιβλίο στην Καλαμάτα είναι το Βιβλιοπωλείο  “ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ”, στην οδό Αριστομένους και Νικηταρά 3Α. Ένας μεγάλος, μοντέρνος, άνετος και ζεστός χώρος, φτιαγμένος με όρεξη και  πλημυρισμένος στα βιβλία που σε αιχμαλωτίζει.

Πόλις των Βιβλίων

11 ημέρες από την #ΠαγκόσμιαΗμέραΒιβλίου!Το #ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ ως η "Πόλις των Βιβλίων" δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει!Δείτε ολόκληρο το βίντεο στο https://www.youtube.com/watch?v=NZuKZUnZPWk

Gepostet von ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου am Mittwoch, 12. April 2017

Η ιδιοκτήτρια, κυρία Δήμητρα Δημοπούλου με πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο του βιβλίου, πραγματική αγάπη για  αυτό που κάνει  και εμπειρία όσο λίγοι, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια πόλη από βιβλία, στην οποία περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της , μπορείς να βρεις ότι φαντάζεσαι και αναζητάς.

Είσαι λάτρης του διαβάσματος και της λογοτεχνίας; Στο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ δεν πρόκειται ποτέ να εξαντλήσεις τις επιλογές σου, καθώς  διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε βιβλία λογοτεχνικά, ελληνικά και ξένα όλων των ειδών, για μικρούς και μεγάλους. Όλα τα νέα βιβλία, αμέσως μετά την κυκλοφορία τους σε περιμένουν στα ράφια του να τα εξερευνήσεις. Πάντα σε πολύ προσιτές τιμές και με εκπτώσεις που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Είσαι μαθητής ή γονιός και ετοιμάζεσαι για την νέα σχολική χρονιά; Το ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ είναι το σωστό σημείο να έρθεις, καθώς θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε βοηθήματα όλων των επώνυμων οίκων, για όλες τις τάξεις, προϊόντα γραφικής ύλης, κασετίνες, παγουρίνα για τους μικρούς μας φίλους,  μπλόκ και σύνεργα ζωγραφικής και φυσικά σχολικές τσάντες. Πολλές σχολικές τσάντες. Τόσες που δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Όλες οι γνωστές επωνυμίες σε πλούσια σχέδια και χρώματα βρίσκονται στο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και σε περιμένουν.

Έχεις ακούσει για το «Μαζί στα θρανία»;  Αν όχι πρέπει να σπεύσεις στο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, όπου τρέχουν σημαντικές προσφορές για μαθητές όλων των τάξεων, φοιτητές και γονείς, ώστε εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα για την χρονιά που ξεκινά, σε πολύ καλές τιμές και με ετήσια προσφορά, πάντα με μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη.

 

ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ – Bee vs Frozen

Bee vs FrozenΠοιος θα κάτσει μαζί σου στα θρανία;Η συνέχεια της μονομαχίας στο http://vivliopolis.gr/ #vivliopolis #mazi_sta_thrania

Gepostet von ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου am Montag, 21. August 2017

Επίσης αν βαρέθηκες το παλιό σου σακίδιο και θες να το αλλάξεις, ή αν έχει φθαρεί και θέλει ανανέωση, αυτή την περίοδο μπορείς να το ανταλλάξεις  στο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και να παραλάβεις  ένα υπέροχο σακίδιο must με 20% έκπτωση.

#areyouready ??? #mazi_sta_thrania_2018 ? #mustbag #diakakis #must #kapoutzidis #kinisimust #vivliopoliseshop #vivliopolis #bagpack #bags #bookstore #tsantessxoleiou #xartika ?✂️?#olagiatosxoleio ? #love_grows_stronger_everyday ❤️❤️❤️ ?☎️2721028828 #shoponline #www.vivliopolis.gr #kalamata #vivliopolisgr #hellokitty #pagourino #mazi_pantou_vivliopolis #volume3

Gepostet von ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου am Donnerstag, 16. August 2018

Σου αρέσουν τα παιχνίδια; Στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ θα βρεις πάρα πολλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Playmobil , Lego, Επιτραπέζια, Brainbox, anti stress,  επιστημονικά, παιχνίδια κατασκευών, παζλ και δημιουργικά παιχνίδια, που καλλιεργούν το μυαλό και την φαντασία και βοηθούν στην σωστή χρήση του ελεύθερου χρόνου.

 

Είσαι επαγγελματίας και θες να εφοδιάσεις το γραφείο με όλα τα απαραίτητα; Στο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ θα βρεις όλα τα προϊόντα και είδη γραφείου σε πολύ προσιτές τιμές και τεράστια γκάμα για να επιλέξεις.

Αναζητάς ένα κομψό και ωραίο δώρο;  Στο «ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ» θα βρείς μια  μεγάλη ποικιλία σε αντικείμενα που θα κάνουν τους αγαπημένους σας να χαμογελάσουν αποτελώντας  όμορφα και κομψά δώρα, όπως για παράδειγμα επώνυμα στυλό και πένες, αναπτήρες , ή  μια ατζέντα για να οργανώνουν καλύτερα την μέρα τους.

Είσαι λάτρεις των εκδηλώσεων;  Αν ενδιαφέρεσαι για εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες , ή θες να γνωρίζεις από κοντά τους ανθρώπους που σε ταξιδεύουν μέσα από τις σελίδες τους, το ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ εκτός από βιβλιοπωλείο λειτουργεί και σαν χώρος εκδηλώσεων, με πάρα πολλές ομιλίες, εκδηλώσεις για παιδιά, αφηγήσεις παραμυθιών και βιβλιοπαρουσιάσεις από γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς να φιλοξενούνται στον χώρο του. Επίσης είναι πολλές οι εκδηλώσεις, τις οποίες στηρίζει ως χορηγός.

 

-ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ  Αριστομένους και Νικηταρά 3 στην Καλαμάτα

-Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ , όπου μπορείτε να κάνετε και τις παραγγελίες και αγορές σας.

-Βρείτε το ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και στο facebook

Βιβλιοπολις … Πολλά περισσότερα από ένα απλό βιβλιοπωλείο… Μια πόλη από βιβλία σε περιμένει να την ανακαλύψεις 

Φωτογραφίες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ