Το τυχερό ζευγάρι παρέλαβε τα δώρα του αξίας 3000 ευρώ, λίγο πριν το ταξίδι στην Ρόδο | ΔΕΣ το βίντεο

O μεγάλος  διαγωνισμός, που ετοίμασε το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fm , Life fm 88 , Entermessinia.gr και Entermessinia TVέφτασε στο τέλος του. Μετά από τρεις μήνες και έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ακροατών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση για την ανάδειξη του υπερτυχερού  την Παρασκευή 24 Αυγούστου  σε μια live ραδιοφωνική μετάδοση και ειδική εκπομπή που μεταδόθηκε ζωντανά από το YATCHING SUMMER LIVE  στην Μαρίνα της Καλαμάτας. 

Το τυχερό ζευγάρι που κέρδισε το ταξίδι στην Ρόδο με όλα τα έξοδα πληρωμένα και πλούσια δώρα αξίας 3000 ευρώ από καταστήματα και επιχειρήσεις της Καλαμάτας, αλλά και επωνυμίες με πανελλήνια εμβέλεια, λίγο πριν αναχωρήσει για το Νησί των Ιπποτών και το πεντάστερο Rodos Palace παρέλαβε τα δώρα του.  Η παραλαβή των δώρων από τους τυχερούς βιντεοσκοπήθηκε από την  Θεοδώρα Δρακοπούλου και το  DroneGr.club , τους οποίους θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για την πολύ καλή δουλειά.

Παρακολουθήστε την παραλαβή των δώρων από το τυχερό ζευγάρι:

Οι μεγάλοι χορηγοί του διαγωνισμού, τους οποίους αξίζει να αναφέρουμε ήταν:

το πεντάστερο ξενοδοχείο Rodos Palace 

-η ΑΝΕΚ LINES 

-Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Drive Rent a Car στην Ρόδο 

-τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας 

-το κατάστημα ανδρικής ένδυσης υπόδησης και αξεσουάρ GENESIS Men’s fashion 

-η AVON 

-το κατάστημα οπτικών Βαλσαμάκης 

-η CALDERA 

-Tα καταστήματα Koniaris shoes & Koniaris Bags 

-το κατάστημα “Δερμάτινος Κόσμος” 

-το κατάστημα Babyboum στην Καλαμάτα

-το Εmmanouela Atelier 

Το Enter Media Group θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις επιχειρήσεις για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν, γιατί χωρίς την δική τους στήριξη δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτός ο μεγάλος διαγωνισμός.

Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας μέσα γιατί οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ. Έρχονται και άλλοι μεγάλοι διαγωνισμοί και πλούσια δώρα για όλους εσάς. Γιατί μια είναι η καλύτερη και πιο δυνατή παρέα. Η παρέα του Enter Media Group    

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ