Το “Λόγω Τιμής” επιστρέφει | Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σίκουελ της σειράς

Μια από τις πολύ αγαπημένες σειρές της δεκαετίας του ’90 επιστρέφει με το ίδιο κάστ ηθοποιών σε ένα συγκινητικό reunion. Το “Λόγω Τιμής” που προβλήθηκε από την συχνότητα του MEGA επανέρχεται και η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και χαρά στους φανς της σειράς. Μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ, όπου η θρυλική παρέα επανενώνεται 20 χρόνια μετά.

Η απαραίτητη αναδρομή στο παρελθόν βρίσκει τους πρωταγωνιστές Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Άλκη Κούρκουλο να δίνουν τα χέρια και να υπόσχονται οτι θα παραμείνουν για πάντα φίλοι… “λόγω τιμής” . Στο καστ επιστρέφουν όλοι οι γνωστοί φίλοι της παρέας, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Βίκυ Βολιώτη, Χριστίνα Αλεξανιάν , Δημήτρης Αλεξανδρής και Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Σύμφωνα με τη σεναριογράφο της σειράς, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, «τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα».

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ποιο κανάλι θα «φιλοξενήσει» τη σειρά καθώς το Mega Channel, όπου και προβαλλόταν το μακρινό 1996, δεν διαθέτει τηλεοπτική άδεια άρα και σταματά οριστικά η λειτουργία του.

Δείτε το τρέιλερ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ