Τα COSMOS Καλαμάτας συγχαίρουν & ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη ανάβαση στον Ταύγετο

Με επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα της ανάβασης και διανυκτέρευσης στον Ταύγετο που οργάνωσαν τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης “The North Face” και την εκδρομική εταιρία Climb Up. Αρκετοί οι συμμετέχοντες, οι οποίοι κατόρθωσαν κάτω από την καθοδήγηση των ειδικών και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες την πρώτη μέρα να υλοποιήσουν το εγχείρημα και να ανέβουν στην κορυφή του Ταυγέτου. Να πούμε οτι η συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια ήταν εντελώς δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά δώρα.    

Η οικογένεια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας νιώθοντας ιδιαίτερα περήφανη και ευτυχισμένη τόσο για την προσέλευση του κόσμου, όσο και για την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν, την εταιρεία “The North Face” , που παρείχε τον outdoor εξοπλισμό, την εκδρομική εταιρεία “Climb Up” και τον έμπειρο εκπαιδευτή της κύριο Γιώργο Μάλαμα, καθώς και τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Μεσσηνίας για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης των Καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας κύριος Κώστας Βλαχονικολός σε επιστολή του γράφει τα εξής :

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα καταστήματα COSMOS Kαλαμάτας θα οργανώσουν κι άλλες τέτοιου είδους προσπάθειες θέλοντας να δείξουν πως η Καλαμάτα και η γύρω περιοχή της Μεσσηνίας έχει πολλές ομορφιές και είναι κατάλληλη για εξορμήσεις κάθε εποχή του χρόνου και πως ο εναλλακτικός τουρισμός μπορεί να ανθίσει στην περιοχή μας.

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88Entermessinia.grEntermessinia TV 

Φωτογραφίες από την ανάβαση και διανυκτέρευση στον Ταύγετο :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ