Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Π 314 στην Καλαμάτα | Προτεραιότητα οι ανάγκες των μαθητών

Ένας νέος και μοντέρνος χώρος διδασκαλίας λειτουργεί στην Καλαμάτα προσφέροντας στους μαθητές γνώση και εμπειρία μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με επίκεντρο πάντα τον μαθητή και τις ανάγκες του. Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης  Π 314 στην οδό Θεμιστοκλέους 61.

Από την πρώτη στιγμή που οι καθηγητές του Φροντιστηρίου Π314 ασχολήθηκαν με την εκπαίδευση  κατάλαβαν πως μόνο τα ολοκληρωμένα και με σύγχρονο τρόπο δοσμένα φροντιστηριακά μαθήματα μπορούν να αποτελέσουν το συστατικό της επιτυχίας. Έχοντας λοιπόν προϋπηρεσία στα ιδιαίτερα μαθήματα και  έχοντας πλέον αποκτήσει πολυετή εμπειρία, το 2018 αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτόν τον χώρο, το Φροντιστήριο τους, το «Π 3,14», μέσα στο οποίο προσπαθούν να παρέχουν ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης και εφαρμόζουν όλα όσα γνωρίζουν, με στόχο να εξασφαλίζουν τη σωστή κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης για όλους τους μαθητές τους

Ο χώρος του φροντιστηρίου είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του παιδιού και την ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία. Χώροι άνετοι με αισιόδοξα χρώματα που να ηρεμούν την ψυχολογία των παιδιών και να τους δημιουργούν αίσθηση οικειότητας, ασφάλειας, χαράς. Στόχος είναι τα παιδιά να αισθάνονται ότι το Π 3,14 είναι πραγματικό εργαστήρι της γνώσης. Ήδη από τους χώρους υποδοχής μια γενική αίσθηση ευταξίας, επιμελημένης αρχιτεκτονικής και αισθητικής μέριμνας επιτρέπουν στον μαθητή να νιώσει ότι βρίσκεται στον σωστό χώρο, εκεί που όλοι φροντίζουν για την καλύτερη προετοιμασία του.  Κάθε χώρος στο Π 3,14 , από την αίθουσα υποδοχής, το γραφείο των καθηγητών, τις αίθουσες μελέτης, είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να βοηθάει τους μαθητές στην καλύτερη δυνατή συγκέντρωση, μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, άνετο, εργονομικό και φιλικό.

Στο Φροντιστήριο  Μέσης Εκπαίδευσης Π 314 διδάσκονται Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, αλλά και Φιλολογικά Μαθήματα για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, από έμπειρους καθηγητές ενώ γίνεται και προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Τα τμήματα αποτελούνται από 1 έως 4 μαθητές γιατί, τόσο ο υπεύθυνος σπουδών, κύριος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Μαθηματικός, όσο και το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου επιδιώκουν την εξατομικευμένη διδασκαλία λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών. Επίσης αν κριθεί αναγκαίο δίνεται η δυνατότητα και ιδιαίτερων μαθημάτων στον χώρο του φροντιστηρίου.

Στόχος να υπάρχει άμεση επικοινωνία και επαφή τόσο με τον ίδιο τον μαθητή, όσο και με τους γονείς και να δημιουργείται σε όλους η ασφάλεια οτι έχουν έναν δικό τους άνθρωπο με τον οποίο μπορούν να μιλήσουν.

Ως προς τον οικονομικό παράγοντα , το φροντιστήριο Π 314 θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλους να το γνωρίσουν καλύτερα και να δουν τις σημαντικές παροχές προς τα παιδιά, κατέβαλε κάθε προσπάθεια ώστε να παρέχει χαμηλά και προσιτά δίδακτρα.

.

Φροντιστήριο Π 314  Θεμιστοκλέους 61 στην Καλαμάτα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 694 626 4628

Υπεύθυνος Σπουδών : Αθανάσιος Παπαδόπουλος – Μαθηματικός 

Βρείτε το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Π 314 και στο Facebook  

Επισκεφτείτε και την επίσημη σελίδα του Φροντιστηρίου Π 314

Στο Φροντιστήριο Π 314 πραγματοποιούνται και καλοκαιρινά μαθήματα. Συγκεκριμένα οι εγγραφές ξεκινούν από Δευτέρα 10 Ιουνίου και τα καλοκαιρινά μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου  

Φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις του Φροντιστηρίου :

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ