Εγκαίνια του καταστήματος CANDIA στην Καλαμάτα | 5 Οκτωβρίου στις 19.00

Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες με στρώματα, ανωστρώματα, κρεβάτια, μαξιλάρια και προστατευτικά ήρθε και στην Καλαμάτα. Το κατάστημα Candia που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην οδό Αναγνωσταρά 28, ανοίγει επισήμως τις πόρτες του και μας προσκαλεί στα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 19.00 για να γνωρίσουμε από κοντά τα προϊόντα του και ειδικά την μεσογειακή εμπειρία.

Να πούμε οτι την ημέρα των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν πολλές κληρώσεις , στις οποίες οι επισκέπτες του νέου καταστήματος θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Ειδικότερα τα δώρα που περιμένουν κάποιον τυχερό να τα αποκτήσει είναι τα ακόλουθα:

Μεγάλο δώρο: Κρεβάτι+στρώμα (onar) αξίας 3.000€

-Δωροεπιταγή 400€ (λήγει εντός 15 ημερών)

– Δωροεπιταγές 150€ για 4 τυχερούς(λήγει εντός 15 ημερών)

-10 μαξιλάρια micro fiber

– +10% στις εκπτωτικές τιμές όλων των προϊόντων για 10 τυχερούς (λήγει εντός 15 ημερών)

–  +5% στις εκπτωτικές τιμές όλων των προϊόντων για όλους (λήγει εντός 15 ημερών)

 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εγκαινίων. Οι επισκέπτες από το πρωί μέχρι το βράδυ θα μπορούν να επιλέγουν ένα από τα χαρτάκια που θα βρίσκονται μέσα σε κληρωτίδα και αν είναι τυχεροί,  θα κερδίζουν ένα από τα παραπάνω δώρα. *Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι επισκέπτες των εγκαινίων να κάνουν check in μέσω Facebook στο Candia Kalamata.   

Candia Kalamata , Αναγνωσταρά 28 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27210-62102 

Βρείτε το κατάστημα Candia και στο Facebook

 

 

 

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8  – Life fm 88Entermessinia.grEntermessinia TV 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ