6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας | Μια φανταστική βραδιά στο stage του Enter Media Group

Ο Σεπτέμβρης μπήκε μουσικά, διασκεδαστικά και αγοραστικά, καθώς εχτές Σάββατο 1η του μήνα πραγματοποιήθηκε η 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας, μια βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο και τη διασκέδαση, η οποία ξεκίνησε από τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 4:00 το πρωί της Κυριακής  2 του μήνα.

Οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές στα εμπορικά καταστήματα που είχαν ετοιμάσει μεγάλες προσφορές, ενώ πραγματοποιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης. Αυτός ο συνδυασμός εκπτώσεων και διασκέδασης δελέασε τους Καλαματιανούς, αλλά και όσους βρέθηκαν στην πόλη μας, οι οποίοι κατέκλυσαν τον Πεζόδρομο της Αριστομένους και τους γύρω δρόμους, ψώνισαν εκμεταλλευόμενοι τις σημαντικές εκπτώσεις και διασκέδασαν με όσα είχε ετοιμάσει ο Δήμος, οι Ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης και οι επιχειρήσεις μεμονωμένα.

Το Enter Media Group ( Έμφασις 91.8 fm – Life fm 88– EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV ) , o Like 95,7 fm , o παλμός 90,5 fm και το MessiniaNews περίμεναν από τις 21.00 τον κόσμο στο stage τους στην Πλατεία 23ης Μαρτίου έχοντας για άλλη μια φορά ετοιμάσει ένα πλούσιο show με πολλή μουσική, μοναδικές εκπλήξεις, μεγάλα δώρα και διαγωνισμούς.

Καθ ‘ όλη την διάρκεια της βραδιάς οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Έμφασις 91.8 fm  και του Life fm 88 βρίσκονταν συνεχώς στην σκηνή ενημερώνοντας τον κόσμο για τις προσφορές των καταστημάτων, ενώ υπήρχε ταυτόχρονη live μετάδοση και από τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Στην σκηνή ανέβηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ , νικητής του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο 4” , ο οποίος ταξίδεψε τον κόσμο με την φωνή του και ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον ίδιο, όσο και στην εταιρία του, την Panik Records για την άψογη συνεργασία. Καθ ‘όλη την διάρκεια της εκδήλωσης υπεύθυνος για τις μουσικές επιλογές ήταν ο δικός μας  Δημήτρης Γιαννακέας.

 Στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης συμμετείχαν και πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης μας, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατόν να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα, οπότε τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Οι επιχειρήσεις αυτές ήταν:

Τα καταστήματα COSMOS Kalamatas

-Το κατάστημα Caldera

-To MIKEL

Το κατάστημα Παραδοσιακών Προϊόντων Χριστόπουλος 

-Το κατάστημα οπτικών Βαλσαμάκης

-Το Genesis Men’s Fashion

-Το βιβλιοπωλείο “ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ”

-το Εργαστήρι Αργυροχρυσοχοίας Ιωάννη Κουβελάκη

-Η Λούφα

-Τα καταστήματα Koniaris Shoes & Koniaris Bags

-Το Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας

-To κατάστημα Ελαστικών Γιαννούλης

-Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Νίκη

-Ο Τζίμης

-To κατάστημα κοσμημάτων Πράσινου

το κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης COMMODO

Μάλιστα το Εργαστήρι Αργυροχρυσοχοίας του κυρίου Ιωάννη Κουβελάκη δώρισε ένα χειροποίητο κόσμημα, που μετά από κλήρωση κέρδισε τυχερή ακροάτρια και το κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης COMMODO δώρισε δύο γραφεία και δύο καρέκλες που μετά από κλήρωση πήγαν σε δύο τυχερούς, οι οποίοι βρέθηκαν στην πλατεία 23ης Μαρτίου και συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους στους ειδικούς λαχνούς

Από την προσέλευση και ανταπόκριση του κόσμου φάνηκε οτι ήταν μια πετυχημένη βραδιά και το Enter Media Group για άλλη μα φορά έθεσε ψηλά τον πήχη στις εκδηλώσεις του, οργανώνοντας  ένα πλούσιο σόου και προσελκύοντας πολύ κόσμο στο stage του.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όλοι μαζί ,καλλιτέχνες , ραδιοφωνικοί παραγωγοί και στελέχη των σταθμών του Enter Media Group  δείπνησαν στο αγαπημένο στέκι της πόλης, “Το Κεντρικόν” και απόλαυσαν την φιλοξενία των υπευθύνων του καταστήματος.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Βίντεο από την εκδήλωση :

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Samstag, 1. September 2018

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Samstag, 1. September 2018

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Samstag, 1. September 2018

Gepostet von Astri Mavrea am Samstag, 1. September 2018

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Samstag, 1. September 2018

Gepostet von Astri Mavrea am Samstag, 1. September 2018

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ