Συγκλονισμένο το Ηράκλειο Κρήτης από τον χαμό του 16χρονου μαθητή

Δεν μπορεί να πιστέψει η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης τον θάνατο του 16χρονου μαθητή στο Ενετικό Λιμάνι. Ο μαθητής έπεσε στα βράχια, ενώ είχε βγει βόλτα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  16χρονος, έχασε την ισορροπία του με συνέπεια να πέσει ανάμεσα στα μπλόκια και να τραυματιστεί θανάσιμα. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμιος Δουβής, το παιδί έπεσε με το κεφάλι…

“Ο θάνατος του διαπιστώθηκε με την άφιξη του γιατρού του ΕΚΑΒ” ανέφερε ο κ. Δουβής ο οποίος συμπλήρωσε ότι το ύψος από το οποίο έπεσε ο άτυχος μαθητής ήταν περίπου 4 μέτρα. 

Το τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει τους πάντες ενώ ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σημείο της τραγωδίας ήταν αρκετός καθώς όλα έγιναν σε ώρα όπου το λιμάνι έσφιζε από πολίτες που απολάμβαναν τον περίπατό τους. 

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση. Στο σημείο από τα πρώτα κιόλας λεπτά βρέθηκαν σκάφη του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου, στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και πλήρωμα του ΕκΑΒ μαζί με γιατρό. Δυστυχώς όμως, η πτώση του ανήλικου ήταν μοιραία…

e-kriti.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ