H πρόταση να βαφτίσουν το μικρό Απόλλωνα είχε έρθει περισσότερο από ένα χρόνο πριν από τους καλούς φίλους του Σάκη και της Κάτιας, τη Μελίσσα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όμως το μυστήριο έγινε λίγο νωρίτερα από ό,τι ήταν αρχικά σχεδιασμένο (για τον Οκτώβριο) λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπαμπά Σάκη.

Παρουσία συγγενών και στενών φίλων, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς βάφτισαν τον 2,5 ετών γιο τους (γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 2016) το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 16 Σεπτεμβρίου, στο εκκλησάκι της οικίας των κουμπάρων τους, Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη – εκεί όπου είχε γίνει και ο δικός τους γάμος στις 3 Ιουλίου του 2017.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ο νεοφώτιστος δεν έκλαψε καθόλου, αντίθετα έδειχνε να απολαμβάνει το μυστήριο και την αγκαλιά του νονού του, έχοντας την υποστήριξη και τα χάδια των μεγαλύτερων αδελφιών του, Αναστασίας, 9 ετών, Αλέξανδρου, 6 ετών, και Αριάδνης, 5 ετών.

Η Κάτια Ζυγούλη ήταν εξαιρετικά κομψή μέσα σε Mi-Ro λευκό φόρεμα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς φορούσε σύνολο με dusty pink σακάκι από τον Παπαδόγαμβρο. Το θέμα της βάφτισης, που το επιμελήθηκε η Φαίη Βαλλίδη, ήταν το αστέρι (που πρωταγωνιστούσε από την πρόσκληση μέχρι τα γλυκά), ενώ τον ανθοστολισμό ανέλαβε η Έμυ Δρίζου.

Μετά το μυστήριο έγινε καθιστό dinner party στην οικία Βαρδινογιάννη. Αντί δώρων βάφτισης το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους του να προσφέρουν στο έργο του Elpida Youth, το οποίο ενισχύει τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Να σημειώσουμε πως εδώ και πολλά χρόνια ο Σάκης Ρουβάς είναι αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Σάκης έκανε εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του κλιπ για το νέο του single, ενώ στο επόμενο διάστημα ξεκινούν τα γυρίσματα για το σόου The Voice, το οποίο επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ο Σάκης Ρουβάς θα είναι για μια ακόμα χρονιά ένας από τους κριτές.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.