Ο ΛεΠα ετοιμάζεται να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου στις 4/10. Μέχρι τότε μας μιλά για κάθε «τελευταία φορά που..
Αισθάνθηκες περήφανος για την κόρη σου;

Το κορίτσι μου με έκανε πρόσφατα περήφανο με τη βράβευσή της από το Marie Claire ως RisingStar στο Instagram.

Ένα όνειρό σου έγινε πραγματικότητα;
Η συναυλία που θα δώσουμε στον Ελληνικό Κόσμο την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου με τον Haykoείναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, γιατί πάντα ήθελα να κάνω κάτι που να ενώνει τους δύο λαούς, Έλληνες και Αρμένιους.
Σε έφεραν σε δύσκολη θέση;

Όταν έκλεισα τη μεγάλη περιοδεία στην Αμερική (Οκτώβριο – Νοέμβριο) και την ίδια ημέρα μού έγινε πρόταση για συνεργασία στην Αθήνα. Όταν όμως δίνω το λόγο μου, δεν τον παίρνω ποτέ πίσω.

Σε φλέρταραν;

Σήμερα! Αυτό το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ. Είναι το οξυγόνο της ζωής.
Βρήκες κάτι στο δρόμο;
Ένα τσαντάκι και το παρέδωσα στο Τμήμα. Νομίζω ότι έδωσα σε αυτόν που το έχασε μεγάλη χαρά γιατί είχε μέσα ταυτότητα, διαβατήριο κ.λπ.
Ξεπέρασες τα όριά σου;

Το μότο μου είναι «η κάθε μέρα να είναι διαφορετική και κάθε μέρα να τα ξεπερνάμε». Έχω ταξιδέψει συνεχόμενα από Αθήνα σε Αφρική-Αυστραλία-Αμερική-Καναδά. Πρόσφατα με ειδοποίησαν ότι με λήστεψαν και παρά τη στενοχώρια πέταξα για Μιλάνο με φίλους. Κάθε ανατρεπτική συμπεριφορά μας κάνει να ξεπερνάμε φόβους και όρια.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.