Γεννημένη στις 21 Σεπτεμβρίου του 1988, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε χθες τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 30 της χρόνια μπαίνοντας στο group των 30 something και το γιόρτασε με ένα πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μετά το Gala του My Style Rocks. Για την περίσταση, η Queen Ντίνα επέλεξε να φορέσει ένα σέξι μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η τούρτα η οποία και αρμόζει σε μία …βασίλισσα!

«Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα..
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #??», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram. Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο, τη φωτογραφία από την έκπληξη στο My Style Rocks από τους συνεργάτες της καθώς και τα posts από το party που ακολούθησε.

 

View this post on Instagram

 

Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #??

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on