White night radio show με τον Στέλιο Λεγάκη από το Enter Media Group | 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας 2018, μια βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο και τη διασκέδαση από τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 4:00 το πρωί της Κυριακής  2 του μήνα.

Οι τιμές αναμένεται να είναι πολύ χαμηλές στα εμπορικά καταστήματα που έχουν ετοιμάσει μεγάλες προσφορές, ενώ προγραμματίζεται πλήθος εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε οι Καλαματιανοί και οι επισκέπτες να διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας.

Το Enter Media Group ( Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV ) , o Like 95,7 fm , o παλμός 90,5 fm και το MessiniaNews σας περιμένουν στο stage τους στην Πλατεία 23ης Μαρτίου σε ένα πλούσιο show με πολλή μουσική, μοναδικές εκπλήξεις, μεγάλα δώρα και διαγωνισμούς.

Στην σκηνή θα ανέβει για να ξεσηκώσει το κοινό ο αγαπημένος τραγουδιστής ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ , ενώ καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δημήτρης Γιαννακέας θα μας κρατάει παρέα με τις μουσικές του επιλογές.

Στο stage θα βρίσκονται όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Έμφασις 91,8 fm   Άστρη Μαυρέα , Παναγιώτης Δραγκιώτης, Κάλλι Κολόζη, Δημήτρης Γκολώνης, Γεωργία Μαυρέα, Γιώργος Πουλουπάτης, Αναστασία Λεντούδη και  του Life fm 88 Γιούλη Εξηνταβελώνη Αντρέας Καρασπήλιος και Παναγιώτης Κακαλέτρης.

1η Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα, στην 6η Λευκή Νύχτα και στο stage του Enter Media Group στην Πλατεία 23ης Μαρτίου.

Ώρα έναρξης 21.00

Ένα event που δεν πρέπει να χάσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ