Summer Sales έως 40 % στο CALDERA Καλαμάτας!

Εκπτώσεις ηφαίστειο στο κατάστημα Cladera Καλαμάτας. Στο κατάστημα Caldera θα βρεις ότι ψάχνεις για την καλοκαιρινή σου καρταρόμπα σε χαμηλές τιμές. Ανδρικά και γυναικεία  μαγιό, πετσέτες, παρεό, φορέματα, εσώρουχα σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και πάντα από τα καλύτερα υλικά!

Με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά μαγιό τα τελευταία 30 χρόνια η Caldera δημιουργεί και φέτος μια πλούσια συλλογή εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα σε προσιτές τιμές συνδυάζοντας τις ποιοτικές πρώτες ύλες με την άψογη ραφή.

Η Caldera εξειδικεύεται στην κατασκευή μαγιό και προωθεί τα προϊόντα της στην ελληνική
αγορά τα τελευταία 30 χρόνια. Τα μαγιό παράγονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της Caldera κατά τους χειμερινούς μήνες και η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει μια σειρά από στάδια. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκους οίκους, η Caldera επιλέγει πάντα μοντέρνες και ποιοτικές πρώτες ύλες για την κατασκευή των προϊόντων της.

Κατάστημα Καλαμάτας : Η εταιρία επιδιώκοντας άμεση επαφή με τους πελάτες της, επιλέγει την προώθηση των προϊόντων της μέσα από ένα συνεχώς εξελισσόμενο ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων με την επωνυμία Caldera ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικά μαγιό σε προσιτές τιμές. Στην αλυσίδα λοιπόν των καταστημάτων Caldera έχει προστεθεί εδώ και καιρό και το κατάστημα Καλαμάτας , Αριστομένους 83 , όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας σε έναν ωραίο και μοντέρνο χώρο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27210-26700

Summer sales έως 40 %  στο CALDERA Καλαμάτας… μην τις χάσεις !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ