Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του μεγάλου ταξιδιωτικού διαγωνισμού του Enter Media Group | Γυναίκα η υπερτυχερή

O μεγαλύτερος διαγωνισμός του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του. Μετά από τρεις μήνες και έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ακροατών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση για την ανάδειξη του υπερτυχερού  την Παρασκευή 24 Αυγούστου  σε μια live ραδιοφωνική μετάδοση και ειδική εκπομπή που μεταδόθηκε ζωντανά από το YATCHING SUMMER LIVEστην Μαρίνα της Καλαμάτας. 

Το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fm – Life fm 88 – EnterMessinia.gr  EnterMessinia TV ) κάλεσε όλους τους φίλους και ακροατές σε ένα μεγάλο ραδιοφωνικό και μουσικό πάρτυ με όλους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, για να διασκεδάσουν και να αναδείξουν μαζί τον ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ. Το παρόν έδωσαν και οι εκπρόσωποι των καταστημάτων και εταιριών που υπήρξαν μεγάλοι χορηγοί του διαγωνισμού.  

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του Έμφασις 91.8 fm Άστρη Μαυρέα, η οποία έχοντας μαζί της όλους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς των μέσων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ονομαστικά κάθε έναν από τους μεγάλους χορηγούς  του διαγωνισμού για την βοήθεια τους να υλοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό σχέδιο ,καθώς και το YATCHING SUMMER LIVE  για την φιλοξενία του.

Ακολούθησε η κλήρωση και η ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή. Η υπερτυχερή, η οποία κέρδισε τελικά  την πολυτελή μετάβαση και διαμονή στο RODOS PALACE και τα δώρα για το ταξίδι αξίας 3.000 ευρώ ήταν η κυρία Μαντώ Πουλακίδα.  

Η κλήρωση μεταδόθηκε ζωντανά από το facebook και το instagram των μέσων του Enter Media Group. Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο από την κλήρωση. 

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Freitag, 24. August 2018

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο πρόγραμμα του YATCHING SUMMER LIVE στο οποίο εμφανίζονται οι ταλαντούχοι Παναγιώτης Λογιώτης, Άννα Σακκά και Γρηγόρης Αγγελής. 

Ο διαγωνισμός του Enter Media Group διήρκεσε τρεις μήνες προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων ακροατών. Χωρίς όμως την συμβολή και βοήθεια των μεγάλων χορηγών δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Αξίζει λοιπόν να τους αναφέρουμε ονομαστικά. Οι μεγάλοι χορηγοί του διαγωνισμού του Enter Media Group ήταν οι εξής:

το πεντάστερο ξενοδοχείο Rodos Palace 

-η ΑΝΕΚ LINES 

-Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Drive Rent a Car στην Ρόδο 

-τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας 

-το κατάστημα ανδρικής ένδυσης υπόδησης και αξεσουάρ GENESIS Men’s fashion 

-η AVON 

-το κατάστημα οπτικών Βαλσαμάκης 

-η CALDERA 

-Tα καταστήματα Koniaris shoes & Koniaris Bags 

-το κατάστημα “Δερμάτινος Κόσμος” 

-το κατάστημα Babyboum στην Καλαμάτα

-το Εmmanouela Atelier 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ