Μαθήματα Θεάτρου και Μουσικής για όλες τις ηλικίες στο Θέατρο Νηπιαγωγείο


Το Θέατρο Νηπιαγωγείο θέλοντας να έρθει πιο κοντά με όλους εμάς, αλλά και να μας γνωρίσει τον υπέροχο χώρο του Θεάτρου και της Μουσικής διοργανώνει ένα πενθήμερο Δωρεάν μαθημάτων γνωριμίας από τις  24 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2018. 

Οι θεματικοί κύκλοι που θα διδαχθούν είναι οι ακόλουθοι:

Υποκριτική ενηλίκων

-Θέατρο για νήπια

-Θέατρο για παιδιά δημοτικού

-Θέατρο για εφήβους

-Κιθάρα για Τεμπέληδες

-Μουσικό βίντεο κλιπ για παιδιά δημοτικού

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948930181

 

Μαθήματα Θεάτρου / Θέατρο για ενήλικες με την Καλλιρρόη Βελέντζα:

Η Καλλιρρόη Βελέντζα συνεχίζει για Τρίτη χρονιά τα μαθήματα υποκριτικής ενηλίκων στο Θέατρο Νηπιαγωγείο. Μέσα από ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς οι συμμετέχοντες εξερευνούν τα εκφραστικά τους μέσα και δουλεύουν τη σκηνική τους επικοινωνία, ψυχαγωγούνται και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο ενώ καταπιάνονται με σπουδαία θεατρικά κείμενα του παγκόσμιου ρεπερτορίου γνωρίζοντας τη μαγεία της υποκριτικής. Το μάθημα απευθύνεται σε όλους και δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία.


Από 24 Αυγούστου κάθε Δευτέρα 19:00-21:00

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948930181

 

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους με την Ελένη Ευταξοπούλου:

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά γνωρίζουν και καλλιεργούν τα εκφραστικά τους μέσα, αναπτύσσουν την φαντασία τους, γνωρίζουν το σώμα τους και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να λειτουργούν σαν ομάδα. Μέσα από τον μαγικό κόσμο του θεάτρου, τα παιχνίδια και τους αυτοσχεδιασμούς θωρακίζουν την προσωπικότητα τους και δημιουργούν βάσεις με στόχο την λειτουργία του συνόλου. Το μάθημα γίνεται σε 3 ηλικιακές ομάδες:

-Ηλικίες 4-6: τα παιδιά μαθαίνουν το σώμα τους, τις φωνητικές δυνατότητες τους, παντομίμα, ρυθμικούς αυτοσχεδιασμούς και τα στοιχεία της φύσης. Από 28 Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή 17:00-18:00.

Ηλικίες 6-11: τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται με παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς που στοχεύουν σε φωνή, λόγο , φαντασία, συνεργασία. Μαθαίνουν να λειτουργούν σε ομάδες. . Από 28 Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή 18:00-19:30.

Ηλικίες 12-18: οι έφηβοι μέσα από τον αυτοσχεδιασμό μαθαίνουν να συνδυάζουν το λόγο, το σώμα και την φαντασία τους. . Από 28 Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή 19:30-21:00.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948930181

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ