από την Όλγα Στάμου

πηγή Pinterest

Ένα από τα κομμάτια που πρέπει να υπάρχει απαραίτητα σε κάθε γκαρνταρόμπα είναι το λευκό πουκάμισο. Είναι ένα κλασικό κομμάτι, που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορεί για πολλούς να είναι ένα αυστηρό ρούχο όμως στην πραγματικότητα με τους κατάλληλους συνδυασμούς θαδώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για το φετινό καλοκαίρι.

 

Με ένα απλό σορτσάκι

Η απλότητα του συγκεκριμένου συνδυασμού είναι το κλειδί για το απόλυτο καλοκαιρινό σύνολο. Ένα τζιν σορτσάκι και ένα loose λευκό πουκάμισο, με ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα κόκκινο κραγιόν είναι ένα outfit που ταιριάζει στο καλοκαιρινό mood και στη minimal τάση που υπαγορεύει. Μην προσπαθήσετε να το φορτώσετε υπερβολικά με ζώνες και πολλά αξεσουάρ.

Με μια balloon φούστα

Το καλοκαίρι τα αέρινα ρούχα έχουν την τιμητική τους. Για αυτό επιλέξτε μια άνετη φούστα στην αγαπημένη σας απόχρωση. Πιάστε τα μαλλιά σας μια κοτσίδα και ολοκληρώστε το σύνολο με ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Oversized για την παραλία

Αν θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και στην παραλία επιλέξτε ένα oversized λευκό πουκάμισο. Συνδυάστε το με ένα εξίσου εντυπωσιακό καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά. Με ένα απλό πέδιλο και μια ψάθινη τσάντα θα είστε άνετες και chic.

Mε ένα ψιλόμεσο παντελόνι 

Δέστε το πουκάμισο στο ύψος του αφαλού σας κάνοντας έναν κόμπο και συνδυάστε το με ένα ψιλόμεσο παντελόνι. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, επιλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια ή μια τσάντα σε έντονο χρώμα για να δώσει ένταση στο σύνολο. Ένα σύνολο ιδανικό και άνετο για όλη τη μέρα.

Τotal white

Αν το στυλ σας είναι πιο boho και αν επιζητάτε άνετα αλλά και εντυπωσιακά outfits τότε το total white είναι αυτό που χρειάζεστε. Λευκή παντελόνα, λευκό πουκάμισο και μια ζώνη στη μέση. Λίγα διακριτικά κοσμήματα και ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας.