Στους 89 οι νεκροί στο Μάτι: Κατέληξε 55χρονη εγκαυματίας

Η τραγωδία στο Μάτι συνεχίζεται. Το  βράδυ του Σαββάτου  κατέληξε μια εγκαυματίας ηλικίας 55 ετών, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στου 89

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Την Παρασκευή έφυγε από τη ζωή και η Μαργαρίτα η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του στο Μάτι. Η ιστορία της Μαραγαρίτας συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με εγκαύματα στο σώμα της και αγκαλιά το μόλις 6 μηνών αγγελούδι της,κολυμπούσε στη θάλλασα στην προσπάθειά της να σωθούν

87 είναι οι νεκροί  σύμφωνα με την  τελευταία ανακολίνωση της Πυροσβεστικής

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται, κατά την ίδια ανακοίνωση, και τέσσερα άτομα που υπέκυψαν στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομιοσθεί, ενώ αγνοούμενο παραμένει ακόμη ένα άτομο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας 38 εγκαυματίες νοσηλεύονται πλέον σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας ενώ ένα παιδί παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο η κατάστασή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

 

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ