Στη φάκα 23 παράνομοι αλλοδαποί στη Μεσσηνία – 87 συλλήψεις σ’ ένα δεκαήμερο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

!87 ΑΤΟΜΑ συνελήφθησαν σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Παράλληλα προσήχθησαν 137 και έγινε έλεγχος σε 899 άτομα.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 685 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 241 παραβάσεις. Τέλος, εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις κλοπών σε Αργολίδα και Λακωνία.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο 10ήμερο 2-13 Αυγούστου, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

ΟΙ 87 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Κατά Περιφερειακή Ενότητα συνελήφθησαν:

  • Στην Αργολίδα 10.
  • Στην Αρκαδία 3.
  • Στην Κορινθία 16.
  • Στη Λακωνία 25.
  • Στη Μεσσηνία 33.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ