Εξομολόγηση που προκαλεί αίσθηση για μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια κλίμακα. Ο πρώην σύζυγός της, κατήγγειλε δημόσια ότι τον μαχαίρωσε και παραλίγο να πεθάνει.

«Θυμάσαι την νύχτα που με μαχαίρωσες και παραλίγο να πεθάνω. Η αστυνομία και οι τραυματιοφορείς έπρεπε να με μεταφέρουν. Χρειάστηκε να τους πω ψέματα ότι προσπάθησα να αυτοκτονήσω για να μην πας στην φυλακή. Όταν τέτοια πράγματα ξεκινούν να συμβαίνουν περισσότερες από μια φορές, είναι ώρα να την κάνεις» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Safaree Samuels.

Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Nicki Minaj! Ο ίδιος δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της και συνέχισε γράφοντας: «Ξέρεις κάτι; Δεν σε μισώ επειδή είμαι χαρούμενος πια με τον δικό μου τρόπο».

Φυσικά η Nicki Minaj δεν το άφησε αναπάντητο όλο αυτό και μέσω του twitter σχολίασε ότι όλα αυτά είναι ψέματα. «Έκλεψες την κάρτα μου και μου είπες ότι νόμιζες ότι ήταν ένας λογαριασμός με “δωρεάν χρήματα” που δεν ήξερα» σχολίασε.

Αναμένουμε τι άλλο πρόκειται να συμβεί ανάμεσά τους.