Ο Anonymous ληστής, χτύπησε και σε δεύτερο ΕΛΤΑ με λεία 600 ευρώ

Πονοκέφαλο προκαλεί στις Αρχές η δράση ενός μοναχικού ληστή που έχει «χτυπήσει» σε διάστημα πέντε ημερών δύο υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ., στον Αλιμο και τον Αγιο Δημήτριο, φορώντας πάντα τη μάσκα των Anonymous!

Ο μασκοφόρος εμφανίστηκε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Αλιμο το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα που οι υπάλληλοι ήταν έτοιμοι να κλείσουν. 

Ξαφνικά μπήκε μέσα, φορώντας τη μάσκα που απεικονίζει τον Βρετανό επαναστάτη του 17ου αιώνα Γκάι Φοκς με το γνωστό σαρδόνιο χαμόγελο, και κατευθύνθηκε προς το ταμείο, όπου απείλησε την υπάλληλο ότι θα τίναζε στον αέρα το κατάστημα, αν δεν του έδινε όσα είχε στο συρτάρι! 

Αν και ο άγνωστος μασκοφόρος δεν έδειξε να έχει μαζί του κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό, η υπάλληλος τρομοκρατήθηκε από την απειλή και του παρέδωσε το ποσό των 600 ευρώ. Ο «Anonymous» έβαλε τα χρήματα στην τσέπη του, βγήκε από το υποκατάστημα και επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, με την οποία εξαφανίστηκε. 

Ολες του οι κινήσεις έχουν καταγράφει από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποκαταστήματος.

Την περασμένη εβδομάδα ο μοναχικός μασκοφόρος είχε διαπράξει την πρώτη ληστεία του στα ΕΛ.ΤΑ. Αγίου Δημητρίου, όπου, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο με την απειλή έκρηξης, άρπαξε περίπου 1.000 ευρώ. Και σε αυτήν την περίπτωση το κλειστό κύκλωμα του υποκαταστήματος «συνέλαβε» την εικόνα του ληστή και αποτύπωσε τη σωματοδομή του, καθώς το πρόσωπο του καλύπτεται από τη μάσκα. 

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί και από το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους πιστεύουν ότι η σύλληψη του ληστή είναι θέμα χρόνου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ