Μετά το Ρονάλντο, η Μεσσηνία μάγεψε… και τον «Χάρι Πότερ»!

ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΠΟΛΟΣ έλξης διάσημων επισκεπτών έχει γίνει η Μεσσηνία και ειδικά η Καλαμάτα, το όνομα της οποίας ταξιδεύει… παντού, χάρη κυρίως στην Costa Navarino.

Μετά τους αρκετούς διεθνείς άσους της «στρογγυλής θεάς» και ειδικά τον Ρονάλντο, την τιμητική τους, έχουν οι μπασκετμπολίστες! Εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη νωρίτερα, και τον Γιάννη Μπουρούση που μόλις αναχώρησε, ύστερα από στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο Garden City Resort και συναντήσεις με τον Καλαματιανούς κουμπάρους του, Νίκο Χατζή και Νίκη Κάρτσωνα, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, βρίσκεται και ο πρώην ερυθρόλευκος άσσος και παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλο-Αμερικανός διεθνής καλαθοσφαιριστής, βρίσκει χρόνο και για μίνι προπονήσεις, στο γήπεδο της ΤΕΝΤΑΣ, όπου και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα, Νίκο Μπασακίδη. «Ο παίκτης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρέθηκε στην Καλαμάτα για διακοπές και συνδύασε την παρουσία του με καθημερινές προπονήσεις, στην ανακαινισμένη πλέον ΤΕΝΤΑ, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή στο προπονητικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ, Κώστα Χατζηχρήστου. Εγκαινίασε έτσι, άτυπα με την παρουσία του, τη λειτουργία της ΤΕΝΤΑΣ στις νέες συνθήκες», ανήρτησε μαζί με φωτογραφίες στο Facebook, ο κ. Μπασακίδης, που του ευχήθηκε και καλές εμφανίσεις.

ΜΑΓΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ… «ΧΑΡI ΠΟΤΕΡ» Η COSTA NAVARINO!

Δεν είναι όμως μόνο οι μπασκετμπολίστες και οι ποδοσφαιριστές! Ξεχωριστή, ήταν αυτές τις ημέρες και η παρουσία στη Μεσσηνία, του Βρετανού ηθοποιού, Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστός από τον ρόλο του στις ταινίες «Χάρι Πότερ» ο οποίος «μαγεύτηκε» από τις ομορφιές του νομού και φυσικά, την Costa Navarino. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, χαμογελαστός, φωτογραφήθηκε με τον παίκτη του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, Γιάννη Αναστασόπουλο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες , πήρε… πολύ από τη λάμψη του Άγγλου σταρ!

Γ. Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ