Λαμία: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας – Ξεψύχησε σε πανηγύρι ενώ καμάρωνε τον γιο του

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε γνωστό Λαμιώτη τραγουδιστή, ο οποίος την ώρα που τραγουδούσε σε πανηγύρι είδε μπροστά στα μάτια του τον πατέρα του να φεύγει από τη ζωή από ανακοπή!

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην πλατεία του χωριού Φραντζή Λαμίας, όπου κάθε χρόνο της Παναγίας γίνεται διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου και ενώ ο κόσμος γλεντούσε με τα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη του δημοτικού τραγουδιού Τάκη Τσατσαράγκου (φωτό) ο 66χρονος πατέρας του Ηλίας, που βρισκόταν κι αυτός ανάμεσα στους θαμώνες, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του και των υπόλοιπων παρισταμένων! 

Ολοι όσοι βρίσκονταν κοντά του έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ενώ και ο τραγουδιστής έτρεξε κοντά στον πατέρα του. Ωσπου να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όσοι από τους θαμώνες γνώριζαν από πρώτες βοήθειες προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άτυχο άντρα, που ήταν εμφανές ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. 

Ομως, οι προσπάθειές τους δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ δυστυχώς και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Σύμφωνα με το lamiareport, όταν ο 66χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. 

Απαρηγόρητος ο Τάκης Τσατσαράγκος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη τον αγαπημένο του πατέρα, ενώ οι παρευρισκόμενοι στο πανηγύρι επέστρεψαν παγωμένοι στα σπίτια τους, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι η διασκέδαση και η χαρά μετατράπηκαν σε θρήνο. Η κηδεία του Ηλία Τσατσαράγκου θα γίνει σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης, στη Λαμία. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ