Εργοτάξιο… ο Δήμος Μεσσήνης με σημαντικά έργα καθημερινότητας σε πολλά χωριά!

Εργοτάξιο, θυμίζει ο Δήμος Μεσσήνης, στον οποίο εκτελούνται αρκετά έργα που έχουν να κάνουν κυρίως, με την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, κατοίκων και επισκεπτών, όχι μόνο στην πόλη, αλλά και στα χωριά της ευρύτερης περιοχής.

Αυτή τη στιγμή, τα συνεργία δουλεύουν στη Βαλύρα για την αποκατάσταση του δρόμου σε μήκος 650 μέτρων από το γεφύρι της Μαυροζούμενας μέχρι το νεκροταφείο, ο οποίος είχε υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2016. Παράλληλα, με το έργο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, έχει ξεκινήσει στο Ριζόμυλο, η κατασκευή σωληνωτού οχετού για την ομαλή απορροή των ομβρίων υδάτων στην Καρποφόρα, καθώς και καθαρισμός και διαμόρφωση χώρων στους Χράνους, ενώ αποκαταστάθηκε και τοιχίο αντιστήριξης , για την ασφαλέστερη διέλευση.
Έργα, εκτελούνται και στο Καλαμάκι, καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής των σκαλοπατιών, για την ασφαλή πρόσβαση των επισκεπτών στη θάλασσα. Όπως επισημαίνει ο Δήμος, οι υποδομές της καθημερινότητας, είναι στις άμεσες προτεραιότητες της συνολικής προσπάθειας και θα συνεχιστούν.

Γ.Α.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ