Βίκη Κοσμοπούλου “Το τσόφλι” | Παρουσίαση του βιβλίου στην Καρδαμύλη

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ-Δήμητρα Δημοπούλου με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Σωματείου ΝΑΡΤΟΥΡΑ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Βίκης Κοσμοπούλου “ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ” την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 20.00 στο cafe ΑΝΔΡΟΥΒΙΣΤΑ στην Καρδαμύλη. 

Για την συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

-Άγγελος Λάππας ποιητής, πρόεδρος Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων

-Μιχάλης Μπορνόβας οδοντίατρος

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη

Υπόθεση βιβλίου:  Είκοσι τέσσερα πεζά. Δώδεκα ζεύγη σε διάλογο για την ανάγκη όσων βρίσκονται στο τσόφλι να επιστρέφουν στον χρόνο· να νιώσουν ασφάλεια, να διορθώσουν λάθη, να λυτρωθούν, να γιατρευτούν, να ερωτευτούν ξανά, να αλωθούν, να βρουν σημείο αναφοράς, την έμπνευση αλλά και την πρώτη σκέψη.
Η κόρη και ο γαμπρός της Βενετίας, ο Βίκτορας κι ένας μοναχός, ο Παύλος Αναγνώστου και κάποιος ταξιδιώτης, η Ρενάτα Σκαρλάτου και η Άννα, τρεις συγγραφείς, ο Ξενοφών κι ένας “καμικάζι”, η Δέσποινα κι ένα ζευγάρι, ο Άγγελος Ασλάνογλου και η Vicenta, ο Λάζαρος και μια ξενιτεμένη, μια “σταχτοπούτα” και η Μαρτίριο Αλμπα, όλοι ζητούν επανεκκίνηση. Κάτι αλλιώτικο όμως συμβαίνει με την Αντιγόνη και την Εύα.
Πάντως ο Χρόνος δίνει σε όλους μια υπόσχεση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

Βιογραφικό : H Βίκη Κοσμοπούλου γεννήθηκε το 1981 στο Μόντρεαλ. Η οικογένειά της επαναπατρίστηκε το 1987, οπότε και ξεκίνησε τη σχολική της εκπαίδευση στην Καλαμάτα. Φοίτησε στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου «Ψυχολογία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας». Εργάζεται σε ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο.

Γράφει στίχους, ποιήματα, παραμύθια και πεζά. Διηγήματά της περιλαμβάνονται στα συλλογικά έργα Απίθανες ιστορίες της πόλης μας (εκδ. iwrite) και Μια εικόνα, χίλιες λέξεις (τόμος α΄ και β΄, εκδ. τοβιβλίο). Διηγήματα, ποιήματα και βιβλιοπαρουσιάσεις της δημοσιεύονται στη λογοτεχνική ιστοσελίδα τοβιβλίο.net. Συνεργάζεται με το περιοδικό ΙΣΤΟΡΙΑ.  Το τσόφλι είναι το πρώτο της βιβλίο.

 

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα