Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Μπάμπη Στόκα στην Κορώνη

Ο πολύ γνωστός και αγαπημένος  τραγουδιστής και τραγουδοποιός  Μπάμπης Στόκας αποφάσισε να κάνει κάτι που ονειρευόταν εδώ και πολλά χρόνια. Πέρα από τον χώρο του τραγουδιού, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης και να ανοίξει το δικό του beach bar και μάλιστα στα μέρη μας, στην όμορφη Κορώνη, όπως αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του, δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη δημοσιογράφος που κατάγεται από την Καλαμάτα , έγραψε: «Δεν έχουμε όλοι μπάρμπα στην Κορώνη… αλλά έχουμε όλοι Μπάμπη στην Κορώνη…!!!!! Στα πεντακάθαρα νερά που βγαίνει η χελώνα καρέτα-καρέτα …στην βασίλισσα της Μεσσηνίας την Κορώνη… ο Μπάμπης Στόκας δημιούργησε το Bibas beach bar… ένα concept που βρισκόταν χρόνια στο μυαλό του επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά… στα πάτρια εδάφη του που εμπνεύσανε αθάνατες μελωδίες η καλοκαιρινή διασκέδαση είναι πλέον χωρίς φρένα!!!! Καλή επιτυχία Μπαμπίνο!!!!!!!

Όλοι εμείς λοιπόν που αγαπάμε τον Μπάμπη Στόκα μέσα από τα τραγούδια και την μουσική του δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα και να ανηφορίσουμε προς Κορώνη και Bibas beach bar.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ