Ταβέρνα “Το Κονάκι” στην Μεσσήνη| Για τους λάτρεις του καλού φαγητού

Πέντε χιλιόμετρα έξω από την Μεσσήνη, στην περιοχή Πιλαλίστρα, βρίσκεται η ταβέρνα “Το κονάκι”, ένας ζεστός, παραδοσιακός και φιλικός χώρος,  όπου μπορούμε να βρούμε γευστικά και καλομαγειρεμένα σπιτικά πιάτα, φτιαγμένα με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά. Να σημειωθεί οτι όλα τα λαχανικά είναι ολόφρεσκα από τον κήπο της οικογένειας.

 

Στην ταβέρνα “Το κονάκι” οι λάτρεις του καλού σπιτικού και γευστικού φαγητού θα βρούν ό,τι τραβά η όρεξη τους από ποικιλίες, δροσερές σαλάτες και μεζέδες μέχρι απολαυστικά και χορταστικά πιάτα της ώρας και κρεατικά. Επίσης θα βρουν γλυκόπιοτο κρασί, ούζο και τσίπουρο. Και επειδή πάντα μετά το φαγητό, ένα γλυκό είναι ότι πρέπει, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού της κυρίας Ευθυμίας.

Η ταβέρνα “Το κονάκι” διατίθεται επίσης για πάσης φύσεως  κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, συνεστιάσεις, βαπτίσεις, χορούς μέχρι 120 άτομα με την δέσμευση της άριστης εξυπηρέτησης, ώστε να μην φύγει κανένας από τους καλεσμένους σας παραπονεμένος.

Από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαύσετε και live με ζωντανή μουσική για να διασκεδάσετε με αγαπημένα τραγούδια. Κάθε Σάββατο στις 22.00 και κάθε Κυριακή στις 13.30. Κάντε την κράτηση σας τώρα.

Ταβέρνα “Το κονάκι” στην Πιλαλίστρα Μεσσήνης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων : 27220 22333 και 6973692307 

e-mail : Konstantina_apostolopoulou6@yahoo.gr 

Ταβέρνα “Το κονάκι” … ένας χώρος για τους λάτρεις του καλού φαγητού. 

Φωτογραφίες από τον χώρο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ