Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το κατάστημα Bodytalk στην Καλαμάτα

Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  από το κατάστημα Bodytalk στην Καλαμάτα. Κάνε τις αγορές σου στο κατάστημα της Bodytalk στην Καλαμάτα στον Πεζόδρομο Αριστομένους και με αγορές άνω των 50 ευρώ μπαίνεις αυτομάτως στην μεγάλη κλήρωση με δώρο δυο τρίμηνες εγγραφές στο γυμναστήριο της Χριστίνας Πανταζοπούλου  Ibody wellness studio  . 

Οι νικητές της κλήρωσης θα είναι δύο (μια εγγραφή ο καθένας) και  θα ανακοινωθούν την επόμενη της λήξης του διαγωνισμού στα Social Media της Bodytalk, η οποία θα επικοινωνήσει και απευθείας μαζί τους.

Είμαστε στην εποχή που το να ξεπερνάς συνέχεια τα όριά σου στο τρέξιμο, στο μονό με τους φίλους σου, στο ελλειπτικό, στις κάμψεις, στα squats, πρακτικά παντού, θεωρείται σχεδόν φυσιολογικό. Είμαστε στην εποχή που όταν τα κιλά που σηκώνεις στο γυμναστήριο παραμένουν τα ίδια για εβδομάδες θεωρείται ότι κάτι πηγαίνει λάθος. Είμαστε στην εποχή που το γυναικείο sexyness μετριέται σε τέλειους κοιλιακούς, ανύπαρκτες κυτταρίτιδες -υπάρχει άραγε κάτι τέτοιο;- και σε εκατοντάδες lifestyle οδηγίες για το τι Πρέπει και τι δεν Πρέπει να κάνεις για να αρέσεις. Είμαστε στην εποχή που ξεχνάμε το πιο βασικό. Ότι γυμναζόμαστε, τρέχουμε, κάνουμε γιόγκα, βάρη, πιλάτες, παίζουμε αθλήματα, ατομικά ή ομαδικά, πρωτίστως για να περάσουμε καλά, να χαρούμε το σώμα μας και να νιώσουμε όμορφα και όμορφοι. Ζωντανά και ζωντανοί.

Αν η Bodytalk ήταν υπερήρωας, θα σε κοιτούσε στα μάτια -ποτέ στο σώμα, ένας υπερήρωας δεν θα ήταν ποτέ αδιάκριτος- και με κάτι σαν ακτίνες λέιζερ θα αφαιρούσε όλα τα ‘πρέπει’ που σε βασανίζουν στο γυμναστήριο ή στην προπόνηση. Αν η Bodytalk ήταν υπερήρωας, θα υπέγραφε παντού με το συνθηματικό train for pleasure.

 

Train. For. Pleasure. Τρεις λέξεις που έρχονται να γκρεμίσουν και να χτίσουν από την αρχή την αντίληψη που έχουμε για τη γυμναστική και την άσκηση στη ζωή μας. Το μήνυμα του train for pleasure είναι σαφές. Δεν κρύβει υπονοούμενα. Αν είχε στόμα, θα φώναζε ένα τεράστιο “Χαλάρωσε!” και ένα ακόμα πιο τεράστιο “Σταμάτα να έχεις τύψεις που δεν έχεις τα γονίδια του Usain Bolt ή της Fraser-Pryce”. (Δεν ξέρεις ποια είναι η Fraser-Pryce; Τότε, γιατί έχεις τύψεις που δεν τρέχεις σαν τον άνεμο;) Το να γυμνάζεσαι είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Δεν είναι δουλειά. Δεν στο επέβαλαν. Δεν είναι full time job. Δεν γίνεται να συνοδεύεται από ντιρεκτίβες και κανόνες. Τίποτα στην πρόταση “μετά τις έξι, τρώω μόνο ένα μαρούλι για να είμαι fit” δεν μπορεί να σου κάνει.

Η Bodytalk έρχεται να απενοχοποιήσει το (ευτυχές) γεγονός ότι δεν είσαι η φίρμα του γυμναστηρίου της γειτονιάς σου, αλλά ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος που απλά θέλει να γυμναστεί και να περάσει καλά και σε στηρίζει λέγοντας: “Mην τρελαίνεστε που δεν κάνετε 3.000 squats. Δεν πειράζει αν δεν είστε οι καλύτεροι στο TRX. Δεν έγινε κάτι αν ο διπλανός σας τρέχει πιο γρήγορα. Γυμναστείτε για να περάσετε καλά. Είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μην το κάνετε το δυσκολότερο”.

Από το 1996 που η Bodytalk σχεδιάζει και παράγει αθλητικά ρούχα, διατηρεί πολύ ξεκάθαρη θέση για το τι πρέπει να πρεσβεύει η γυμναστική στη ζωή μας. Η γυμναστική είναι έκφραση, χαρά, ζωή, ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, τρόπος να τονώσεις το πόσο σέξι νιώθεις. Δεν είναι τρόπος να βάλεις άλλον έναν μπελά στο κεφάλι. Δηλαδή, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Σπάσε τους κανόνες που σου επιβάλλει το lifestyle της γυμναστικής και των ακραίων απαιτήσεών της και απλά πέρνα καλά. Θα το κάνεις εσύ, θα το κάνουν οι φίλοι, και τελικά θα το κάνουν όλοι.

Επισκέψου κι εσύ το κατάστημα της Bodytalk στην Καλαμάτα, βρες τα πάντα γύρω από την αθλητική περιβολή σε πολύ χαμηλές και προσιτές τιμές και μην ξεχνάς… με αγορές άνω των 50 ευρώ μπαίνεις αυτομάτως στην κλήρωση και μπορεί να είσαι ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν από μια εγγραφή στο γυμναστήριο Ibody wellness studio  της Χριστίνας Πανταζοπούλου.   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ