Η Eva Longoria ανήκει στις ηθοποιούς που αγαπήσαμε αμέσως, καθώς ούσα και Λατίνα, διακρίνεται για τη φυσικότητα, τον αυθορμητισμό αλλά και το διάχυτο σεξαπίλ της που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Πλέον όμως είναι και μανούλα, αφού εδώ και ένα μήνα- στις 19 Ιουνίου για την ακρίβεια- έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σε ηλικία 43 ετών, έκανε πολλές γυναίκες να αντλήσουν θάρρος από το δικό της βίωμα και έχει πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον Jose Baston.

Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Santiago Enrique και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη μετατρέψει την Eva Longoria σε… Desperate Housewife! Η ηθοποιός ανάρτησε μία πολύ τρυφερή φοτό μαζί του στο Instagram λίγο μετά προφανώς από τον θηλασμό του, όπου είναι ξαπλωμένη με το μωρό της και έχει τα μαλλιά της μαζεμένα σε έναν πρόχειρο messy κότσο. Έχοντας προσθέσει με ετικέτα την Chrissy Teigen, την ρωτά αστειευόμενη: «Είναι αυτό το επίσημο χτένισμα του θηλασμού; Νιώθω σαν να έχω συνέχεια ένα ψηλό messy bun! Πολύ δύσκολο να κάνω οτιδήποτε άλλο!» Δείτε το σχετικό post:

 

Hey @chrissyteigen is this the official hairstyle of breast feeding? ? I feel like I’m always in a messy top bun! Too hard to do anything else! #MomProblems #BabyBaston ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις