7η Έκθεση “Άρτος-Οίνος-Έλαιον”2018 | 2 έως 5 Αυγούστου 2018 στο Πάρκο του ΟΣΕ

Αρχές Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος η 7η Έκθεση “Άρτος-Οίνος-Έλαιον”2018. Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας έκρινε ότι ο Αύγουστος, που είναι και ο μήνας κορύφωσης της τουριστικής κίνησης και των επισκεπτών του Δήμου Καλαμάτας, είναι καταλληλότερος για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών στην έκθεση.

Έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε την οργάνωση της 7ης Έκθεσης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος Έλαιον» 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων από 2 έως 5 Αυγούστου 2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για έκθεση Άρτος Οίνος Έλαιον 2018

 

 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, “φέτος η Έκθεση θα είναι ακόμη πλουσιότερη και θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου, ώστε και οι επισκέπτες της περιοχής μας να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ποιοτικά αγροτοδιατροφικά μας προϊόντα, το λαϊκό μας πολιτισμό και τις παραδόσεις μας. Η Έκθεση θα περιλάβει δρώμενα σχετικά με την παρασκευή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και τη μεταποίηση της αγροτικής παραγωγής, πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και εκδηλώσεις από τους Συλλόγους, οι οποίοι στεγάζονται σε βαγόνια του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων και από εθελοντές”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ