Τα χαίδευα – Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που χαράκωσε μωρά. Τι ζήτησαν οι μητέρες

Αναβλήθηκε η δίκη για την 55χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε παιδιά με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή με τα νύχια της, για τις 25 Ιουλίου 2018.

Ο λόγος της αναβολής ήταν το αίτημα των μητέρων να υποβληθεί η 55χρονη  σε συμπληρωματικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα 

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημα της συνηγόρου πολιτικής αγωγής των τριών μητέρων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στο Δικαστήριο για περαιτέρω εξετάσεις την ώρα που η 55χρονη νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο.

Συμπληρωματική δικογραφία για την 55χρονη γυναίκα που συνελήφθη έξω από εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημήτριου για την υπόθεση τραυματισμού βρεφών, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας του Αγίου Δημητρίου. Η συμπληρωματική δικογραφία αφορά σε τρεις ακόμη υποθέσεις.

Η 55χρονη, που κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, μεταφέρθηκε, χθες, με εισαγγελική εντολή στο Δρομοκαΐτειο προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο αστυνομικός ενημέρωσε την έδρα πως η 55χρονη νοσηλεύεται για εξετάσεις στο Δρομοκαΐτειο καθώς οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει για 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες ότα συνελήφθει έλεγε: 

 «Εγώ τα μωράκια τα χάιδευα… Δεν πείραξα κανένα… Δεν έχω πειράξει ποτέ κανένα…», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, η 55χρονη.

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ