Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα οργάνωσαν οργανώσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Σκοπίων.

Το ραντεβού στην Αθήνα ορίστηκε το απόγευμα της Κυριακής μπροστά από τη Βουλή, στο Σύνταγμα. Διοργανωτές του συλλαλητηρίου είναι το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

«Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συλλαλητήριο την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον συνταγματικό σεισμό όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες, για να σταματήσουμε την προδοτική συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ», ανέφεραν στο κάλεσμά τους.

Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Κλειστή είναι αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, η λεωφόρος Β. Σοφίας από την Β. Αμαλίας μέχρι τη Σέκερη λόγω της συγκέντρωσης κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που έχουν διοργανώσει το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ