Ξεκληρίστηκε η οικογένεια της 13χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από γκρεμό

Ώρα με την ώρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας τραγικές ιστορίες από εγκλωβισμένους και αγνοούμενους στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, σχεδόν ένα 24ωρο μετά το φονικό πέρασα της πύρινης λαίλαπας.  Νωρίς το πρωί, έγινε γνωστό πως βρέθηκαν απανθρακωμένοι και αγκαλιασμένοι 26 άνθρωποι, ανάμεσα τους και παιδιά, που προσπάθησαν  να βρουν  καταφύγιο σε μια ταβέρνα, στον οικισμό Κόκκινο Λιμανάκι, ακριβώς πάνω από την ομώνυμη παραλία.

Μια 13χρονη, στην προσπάθεια της να σωθεί, έπεσε στη θάλασσα, δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω  στα βράχια και να βρει φριχτό και ακαριαίο θάνατο. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως πατέρας και αδερφός της 13χρονης έχασαν κι αυτοί τη ζωή από την πύρινη κόλαση. Βρέθηκαν δίπλα από ο αυτοκίνητο και δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως από την περιοχή που τυλιγόταν στις φλόγες.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα της οικογένειας, που πριν από μερικές ημέρες είχε χάσει τη μητέρα της και χτες δεν βρισκόταν στο Μάτι αλλά στο κέντρο της Αθήνας, όπου και εργαζόταν…. 

 

mixanitouxronou

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ