Η Μάρα Δαρμουσλή σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει αποτελούν κατάθεση ψυχής. Η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε στη Realnews και αναφέρθηκε στο δίλημμα που αντιμετώπισε όταν έμεινε πολύ νέα έγκυος και κινδύνευσε η καριέρα της: «Αυτό που περνά η Ολγα στο θεατρικό, το πέρασα κι εγώ, όταν έµεινα έγκυος στον γιο µου. Ηταν ένα µεγάλο δώρο για µένα, µια ευλογία. Στην ηλικία των 23 ετών, στην κορύφωση της καριέρας µου, που ήµουν µε το ένα πόδι πάνω στο αεροπλάνο, αφού ως µοντέλο γύριζα τον κόσµο, έκανα ένα ριψοκίνδυνο επαγγελµατικά διάλειµµα για να φέρω στη ζωή τον γιο µου. Και το χαρακτηρίζω ριψοκίνδυνο γιατί θα µπορούσε να τερµατίσει την καριέρα µου ως µοντέλου. Ολοι είµαστε αναλώσιµοι, ειδικά στον χώρο της µόδας, αυτό που προβάλλουµε είναι εφήµερο και η εγκυµοσύνη αυτή θα µπορούσε να σηµάνει και το τέλος της καριέρας µου. Παρ’ όλα αυτά δεν µετανιώνω ούτε στιγµή και όχι µόνο γιατί αυτό είναι το παιδί µου, αλλά γιατί µε έναν περίεργο τρόπο µε τη γέννηση του γιου µου σώθηκε και η µητέρα µου και τώρα είµαι ευτυχισµένη γιατί έχω στο πλευρό µου και τους δύο».

Και συνεχίζει συγκινημένη: «Χωρίς να θέλω να µακρηγορήσω, έζησα µια περίεργη συγκυρία γεγονότων όταν ήµουν έγκυος στον γιο µου. Η µητέρα µου είχε ένα θέµα υγείας και δεν είχε σωστή κούρα από τον γιατρό της στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς εκείνο το διάστηµα ήρθε στην Αθήνα για να γίνει ο αρραβώνας µου και εντελώς συµπτωµατικά έπαθε µια κρίση και την ανέλαβε γιατρός στην Αθήνα, ο οποίος και την έσωσε».

Τέλος, αναφέρεται και στην σχέση της με τον Άγγελο, το 12χρονο γιο που απέκτησε µε τον δάσκαλο muay thai Παύλο Καπώνη, από τον οποίο και χώρισε μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. «Ο Αγγελος έχει πλέον µεγαλώσει και θα πάει γυµνάσιο. Προσπαθώ να τον συµβουλεύω και η αλήθεια είναι πως νιώθω λίγο περίεργα γιατί έπιασα τον εαυτό µου να αλλάζω ξαφνικά τον τόνο της φωνής µου και να του µιλώ πιο αυστηρά, γιατί δεν είµαι η µεγάλη του αδερφή, αλλά η µητέρα του. Εχουµε µια υπέροχη σχέση και πολύ καλή επικοινωνία».