Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι μία ηθοποιός που δεν απασχολεί συχνά τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, καθώς προτιμά η προσοχή να επικεντρώνεται στη δουλειά της. Αυτό το πετυχαίνει με την συνεχόμενη της επαγγελματική της δραστηριότητα, καθώς φροντίζει κάθε σεζόν να μην μένει εκτός είτε τηλεοπτικής είτε θεατρικής πραγματικότητας.

Πάντα αυθόρμητη και αληθινή, είναι μία από τις αγαπημένες καλεσμένες των τηλεοπτικών εκπομπών, αν και η ίδια σπάνια κάνει εμφανίσεις σε πλατό. Ωστόσο, εδώ και λίγους μήνες ενσαρκώνει τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, αφού τον Γεννάρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τη μοναχοκόρη της. Η ηθοποιός, που εδώ και τρία σχεδόν χρόνια είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Στεργίου, ήταν ανέκαθεν πολύ λεπτή με petit φιγούρα γενικότερα. Έτσι, μας φάνηκε πολύ χαριτωμένη και ευχάριστη αλλαγή να την δούμε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Όπως θα δείτε παρακάτω όμως, έχει ήδη καταφέρει να απαλλαχθεί από τα περισσότερα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Στη φωτογραφία που ακολουθεί, βλέπουμε την Κατερίνα σαν μικρό κοριτσάκι να φοράει ένα mini τζιν σορτς και αναρωτιόμαστε πώς τα κατάφερε!

Μισό λεπτό βγάζω μια φωτό με την κολλητή μου κι έρχομαι! #playmobil #playmibillover #playmobilfriend #firstofallmom #actress @katerinatsavalou #kt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Τσάβαλου (@katerinatsavalou) στις