Δραματικές εξελίξεις στην εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου. Bίντεο

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη που αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/06) την ώρα που βρισκόταν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» από Χίο για Πειραιά.

Ο 23χρονος φαντάρος από την ημέρα που εξαφανίστηκε μέχρι και σήμερα, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, με την αγωνία της οικογένειάς του ολοένα να μεγαλώνει.

Το σενάριο της αρπαγής του μπαίνει πλέον στο τραπέζι. Μάλιστα ο 23χρονος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν «στημένη» στον Πειραιά.

Οι Αρχές αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους.

«Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και σύμφωνα με τις καταθέσεις θεωρούν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε ενώ με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φίλος του Τάκη, φέρεται να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 23χρονου. «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι Αρχές τον ψάχνουν», δήλωσε στο Star ο πατέρας του νεαρού φαντάρου.

Δείτε το βίντεο

newsbomb

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ