Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ανήκει στους παίκτες του φετινού Survivor που μας απασχολούν για καλό σκοπό και όχι μόνο με την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Ο κολυμβητής, συγκεκριμένα, προέβη σε μία φιλανθρωπική κίνηση που μας χαροποίησε πολύ και την πληροφορηθήκαμε από την ανάρτηση του ίδιου στον λογαριασμό του στο Instagram.

Όπως θα δείτε, ανέβασε μία φωτογραφία σχετικά με την συμμετοχή του για δεύτερη φορά στον φιλανθρωπικό κολυμβητικό αγώνα Swim around Spetses. Ο Γιάννης έγραψε στην λεζάντα: «Do good and good will come to you! Τιμή μου να συμμετέχω για 2η χρόνια στον φιλανθρωπικό κολυμβητικό αγώνα #SwimAroundSpetses για την ενίσχυση του σκοπού του @charity4ugr.: @pelagia0802 #Charity4u #Fundraising #SwimmersLife #DedicatedToSports #Swimming #Spetses #GoodCause #HelpingOthers #Athleteslife #TrainHard #DreamBig #NeverGiveUp»

 

Do good and good will come to you! Τιμή μου να συμμετέχω για 2η χρόνια στον φιλανθρωπικό κολυμβητικό αγώνα #SwimAroundSpetses για την ενίσχυση του σκοπού του @charity4ugr. ?: @pelagia0802 #Charity4u #Fundraising #SwimmersLife #DedicatedToSports #Swimming #Spetses #GoodCause #HelpingOthers #Athleteslife #TrainHard #DreamBig #NeverGiveUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Drymonakos (@drymonakos) στις