Βρίσκουν αμέσως δουλειά οι απόφοιτοι του Τμήματος Λογοθεραπείας!

 ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ να πέρασε… διά πυρός και σιδήρου, όμως δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, όλους όσοι το στήριξαν και ακόμη περισσότερο, όσους κατάφεραν την επαναλειτουργία του, στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, στη Σχολή της Καλαμάτας. Ο λόγος, για το Τμήμα Λογοθεραπείας, που… επέστρεψε στα Μηχανογραφικά Δελτία, μαζί με άλλα 8 Τμήματα, το 2017 και πλέον, αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για τους υποψηφίους, που θέλουν να αποκατασταθούν άμεσα, επαγγελματικά, καθώς αυτό, βασανίζει τους περισσότερους, στο δύσκολο καιρό της κρίσης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αυτό άλλωστε, επιβεβαίωσε χθες, στο πλαίσιο της ορκωμοσίας των 10 αποφοίτων του εν λόγω Τμήματος, ο πρόεδρός του και κοσμήτορας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, καθηγητής Κωνσταντίνος Μαυρέας, ο οποίος ευχήθηκε καλή τύχη, σε όλους τους υποψήφιους. «Πρόκειται για μια ειδικότητα με εξαιρετικά υψηλή απορροφητικότητα αυτή τη στιγμή στην αγορά εργασίας, καθώς με βάση τις δικές μας ενδείξεις, φτάνει κοντά στο απόλυτο, αγγίζοντας το 100%», τόνισε ο κ. Μαυρέας, εκφράζοντας την πεποίθηση πως οι απόφοιτοι, δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και προτρέποντάς τους, να συνεχίσουν και για μεταπτυχιακό. Από την πλευρά του, ο πρύτανης του ΤΕΙ Πελοποννήσου, Γιάννης Καπόλος, αναφέρθηκε στην… ποιότητα των σπουδαστών, οι οποίοι όπως είπε, ήταν άριστοι ως άνθρωποι πάνω απ’ όλα, ενώ η πρώτη σε βαθμούς απόφοιτη, Αλεξάνδρα Τραμουντάνη, ανέγνωσε δυνατά τον όρκο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε αποφοίτους και συγγενείς. Παράλληλα, χθες, ορκίστηκαν 63 απόφοιτοι της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, καθώς και 1 του Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος –Υδροπονία».


ΣΗΜΕΡΑ 148 ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ

Σήμερα, στις 11 το πρωί, θα ορκιστούν 40 απόφοιτοι του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και μιάμιση ώρα αργότερα, 22 πτυχιούχοι κατεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησής και 57 πτυχιούχοι κατεύθυνσης Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Στις 2 μετά το μεσημέρι, θα ορκιστούν και οι 29 πτυχιούχοι του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας», του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, με τις ορκωμοσίες αυτές, των πτυχιούχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων, όπως και του ενός, χθες, να τελούνται για πρώτη φορά στο ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ