Μια από τις πολύ καλές και γεμάτες συναισθήματα φαίνεται πως βιώνει η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον executive chef, Λευτέρη Σουλτάτο, νιώθει πιο απελευθερωμένη  και άνετη να εκφραστεί.

Τόσο η Βάσω όσο και ο Λευτέρης έχουν ανεβάσει αντίστοιχα posts ο ένας του άλλου και έχουν δείξει πως δεν διατυμπανίζουν τη σχέση τους αλλά και δεν κρύβονται. Σήμερα το μεσημέρι, η ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram που είναι μαζί με τον αγαπημένο της αλλά και με τον αδελφό του, τον επίσης chef Μανώλη Σουλτάτο.

Συγκεκριμένα, η Βάσω βρέθηκε στο ξενοδοχείο που είναι υπεύθυνοι και δουλεύουν τα δυο αδέλφια και θέλησε να γίνε ένα με το προσωπικό. Έτσι, όλο το team του Λευτέρη Σουλτάτου φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό ενώ εκείνη πρώτα φρόντισε να πιάσει κότσο τα μαλλιά της και να φορέσει την ποδιά.

Η Βάσω έφτιαξε ένα χιουμοριστικό και λίγων δευτερολέπτων βίντεο για να περιγράψει όσα έζησε μέσα στην κουζίνα του cook’s club, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν ταξιδέψει στη Βενετία, στην Αστυπάλαια και στην Κρήτη, ιδιαίτερη πατρίδα του chef. Παρόλα αυτά, η Βάσω έχει φροντίσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού να είναι αφιερωμένο στην κόρη της, Εύα.