Έχασε το 6 μηνών εγγόνι του – Χαροπαλεύει η κόρη του

Ακόμη, οι διασώστες, συγκλονισμένοι από το μέγεθος της τραγωδίας που αντίκρισαν , περιγράφουν την ιστορία ενός ηλικιωμένου 70χρονου ο οποίος «έχασε» το μόλις 6 μηνών εγγόνι του κι η κόρη του βρίσκεται στην εντατική. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο γαμπρός του συμμετέχει στο έργο της κατάσβεσης.

Ο κ. Κώστας μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος της Κοζάνης αφηγείται σοκαρισμένος πως δεν έχει ξαναδεί στα χρόνια που βρίσκεται στο σώμα τέτοια καταστροφή. «Ο αέρας ήταν τόσο μανιασμένος που δεν άφηνε περιθώρια αντιμετώπισης από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κι ο πανικός που κυρίευσε τον κόσμο επιβάρυνε την κατάσταση».

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της ταβέρνας «Αργυρή Ακτή» η εικόνα αποκαλύπτει περίτρανα το μέγεθος της καταστροφής καθώς στο πλάτωμα της συμβολής τριών δρόμων πάνω από την ακτή, (από Ραφήνα, Μάτι και Λεωφόρο Μαραθώνα) δεσπόζουν τα καμένα αυτοκίνητα. Οι επιβάτες τους τα εγκατέλειψαν προσπαθώντας να διασωθούν μέσω θαλάσσης. Ανάμεσα σε όσους έχουν επιστρέψει η κ. Ειρήνη η οποία αναζητά την 59χρονη Στέλλα, φίλη της , τα ίχνη της οποίας έχει χάσει από χθες. Μάλιστα όπως αφηγείται τα παιδιά της βρίσκονται στο εξωτερικό κι επιστρέφουν εσπευσμένα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ