Ένταση στη δίκη της Δώρας Ζέμπερη: Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα, Τετάρτη, ο 58χρονος, ο οποίος ότι δολοφόνησε με 14 μαχαιριές  κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ο κατηγορούμενος, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια της εφοριακού. 

Ο 52χρονος, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος, αρχικά είχε ομολογήσει την πράξη του, ωστόσο σε συμπληρωματική απολογία ανακάλεσε, επιχειρώντας να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Ένταση στο δικαστήριο. Ξέσπασε ο πατέρας: : «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!» 

Ένταση πριν από λίγο στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Ο πατέρας της εφοριακού στη θέα του δολοφόνου του παιδιού του ξέσπασε και προσπάθησε να του επιτεθεί. «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!» φώναξε στον 58χρονο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδη την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στα δικαστήρια.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον πατέρα της άτυχης εφοριακού ο οποίος ήταν εκτός εαυτού! 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ