Με ένα τριπλό live album, το «Hotel Ερμού live 2015-2018» που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο «Hotel Ερμού» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Gold, επιστρέφει δισκογραφικά η Άννα Βίσση!

Φέρνοντας μία νέα πρόταση στον μουσικό χάρτη της Αθήνας, η Άννα «έστησε» το χώρο του «Hotel Ερμού» το 2015 και, μαζί την δεκατετραμελή «χρυσή» της μπάντα, προσέφεραν στο κοινό ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της 45ετούς καριέρας της, η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» έχει ηχογραφήσει πάνω από 500 τραγούδια τα περισσότερα εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα. Από την πλούσια δισκογραφία της στο «Hotel Ερμού live 2015-2018» παρουσιάζονται 68 κομμάτια, είτε ατόφια, είτε σε απρόσμενες διασκευές.

Η Panik Gold παρουσιάζει τον τριπλό δίσκο της δεκαετίας, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα 23 Ιουλίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Λίγο αργότερα θα είναι διαθέσιμος και φυσικά καταστήματα, συνοδευόμενος από booklet – έκπληξη με πλούσιο υλικό, σημειώματα και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ακόμα και από θαυμαστές της Άννας τη στιγμή που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο.