To IEK Άλφα Plus αναζητά συνεργάτες

Το   Ι.Ε.Κ Άλφα Plus στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, αναζητά συνεργάτες των παρακάτω ειδικοτήτων:
1) Πτυχιούχος Ιατρικής
2) Πτυχιούχος Χημικός
3) Πτυχιούχος Σχολής Καλών Τεχνών
4) Πτυχιούχος (ΑΕΙ) Οικονομικής Σχολής
5) Πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής
6) Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων
7) Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας
8) Πτυχιούχος Ψυχολόγος
9) Πτυχιούχος Δερματολόγος/Αφροδισιολογος

Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail: iekalfaplus@gmail.com

Φωτογραφία του χρήστη Ι.Ε.Κ Άλφα Plus.

 

Η αποστολή του Ι.Ε.Κ, είναι να παρέχει στους σπουδαστές του όλα τα εφόδια που απαιτούνται από την αγορά εργασίας του σήμερα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο. Με γνώμονα την διαρκή εξέλιξη και το πάθος για την ποιότητα φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε την εκπαιδευτική διαδικασία σε εκπαιδευτική εμπειρία.

Στόχος toy IEK  είναι να δημιουργήσουν σπουδαστές που εργάζονται και ζουν όντας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις γνώσεις για να ξεχωρίσουν ακόμα και στο πιο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον. Επαγγελματίες με πείρα στο αντικείμενο τους θα διδάξουν με σύγχρονες μεθόδους όλα τα μυστικά της επιτυχίας τους!

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Ι.Ε.Κ Άλφα Plus θα σταθεί στο πλάι των σπουδαστών και μετά την αποφοίτηση τους, παρέχοντας σας ηθική υποστήριξη αλλά και βοηθώντας τους όσο μπορεί στην αναζήτηση της εργασίας τους.

Οι ειδικότητες που διδάσκονται στο ΙΕΚ Άλφα Plus είναι:

  • Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης 

Ο Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης είναι ο επαγγελματίας που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή και την σχεδίαση αρτοσκευασμάτων και γλυκών. Αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα και καλά αμειβόμενα επαγγέλματα και η παρουσία του είναι απαραίτητη σε κάθε ολοκληρωμένη κουζίνα.

  • Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

Η Joan Crawford κάποτε είχε πει: “Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να έχει μια γυναίκα -μαζί με το ταλέντο φυσικά- είναι η κομμώτρια της.” Το επάγγελμα του κομμωτή-κομμώτριας είναι ένα από τα πιο δημιουργικά, ευχάριστα και κερδοφόρα επαγγέλματα. Το Ι.Ι.Ε.Κ «Άλφα Plus» μπορεί να αναδείξει τους κομμωτές και επαγγελματίες του μέλλοντος που θα ξεχωρίσουν και θα διαγράψουν μια λαμπρή πορεία.

  • Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών – Ονυχοπλαστικής

Ο Αισθητικός Ποδολόγος ανήκει στα παραϊατρικά επαγγέλματα και ασχολείται με την περιποίηση των κάτω άκρων των πελατών του φροντίζοντας για την υγιεινή και την καλαισθησία τους.Είναι το ιδανικό επάγγελμα για όσους λατρεύουν τον χώρο της ομορφιάς και υγείας και ψάχνουν μια καλλιτεχνική διέξοδο έκφρασης. Το Ι.ΙΕΚ Άλφα Plus είναι το κατάλληλο μέρος για να εκπαιδευτείς άρτια από πεπειραμένους καθηγητές και να μάθεις τα πάντα για όλες τις νέες τεχνικές.

  • Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης Και Μακιγιάζ

Η ευεξία, η χαλάρωση, η ομορφιά και η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι μόνο ένα μέρος των ευεργετικών αποτελεσμάτων που θα έχει κάποιος μετά το ραντεβού με τον/την αισθητικό του. Οι εξελίξεις σε αυτόν το κλάδο είναι θεαματικές. Στην οικογένεια του Ι.Ι.Ε.Κ «Άλφα Plus» μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως θα τις κατακτήσεις. Είμαστε πάντα εξελιγμένοι και έτοιμοι να αναδείξουμε τα μεγάλα ταλέντα της αισθητικής.

ΙΕΚ Άλφα Plus , Αγίου Νικολάου 8, Καλαμάτα

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721 028920

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ