To Caldera Καλαμάτας ανοίγει τις πόρτες του| Παρασκευή 8 Ιουνίου τα εγκαίνια

Με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά μαγιό τα τελευταία 30 χρόνια η Caldera δημιουργεί κάθε χρόνο μια πλούσια συλλογή εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα σε προσιτές τιμές συνδυάζοντας τις ποιοτικές πρώτες ύλες με την άψογη ραφή. Μαγιό ανδρικά και γυναικεία, παρεό, πετσέτες θαλάσσης, φορέματα για κάθε μέρα από τα καλύτερα υλικά, στα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα για να εντυπωσιάζετε με κάθε σας εμφάνιση.

Η εταιρία επιδιώκοντας άμεση επαφή με τους πελάτες της, επιλέγει την προώθηση των προϊόντων της μέσα από ένα συνεχώς εξελισσόμενο ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων με την επωνυμία Caldera ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικά μαγιό σε προσιτές τιμές.

Πλέον στην οικογένεια των καταστημάτων Caldera έχει προστεθεί και το Κατάστημα Καλαμάτας, Αριστομένους 83, το οποίο την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 20.00 έχει εγκαίνια και ανοίγει τις πόρτες του επίσημα και μας περιμένει να αυμάσουμε όλα τα προιόντα της Cladera σε έναν ωραίο και μοντέρνο χώρο με άψογη εξυπηρέτηση

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27210-26700

O Έμφασις 91.8 fm , Life fm 88 και το Entermessinia  είναι υποστηρικτές της εκδήλωσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ