Penny Marathon από τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας στις 15 Ιουλίου 2018

Στις 15 Ιουλίου όλοι τρέχουμε παρέα με τα ζώα μας και τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας στο Penny Marathon που θα πραγματοποιηθεί, για να περάσουμε το μήνυμα για την φροντίδα και όχι την κακοποίηση των ζώων.

Πρόκειται για έναν μαραθώνιο αγάπης που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων (συγκεκριμένα ζώα συντροφιάς, όπως γάτες και σκύλους) στην Ελλάδα και να αναγνωριστεί το έργο των εκατοντάδων εθελοντών καλής διαβίωσης των ζώων σε αυτή τη χώρα.

Μερικά από τα μηνύματα που πρέπει να γίνουν κατανοητά είναι τα εξής: 

-Καταδικάζουμε την κακοποίηση, την παραμέληση, τις “χωματερές του δρόμου” και τα βασανιστήρια.

-Καταδικάζουμε τις πράξεις της δηλητηρίασης, σκοποβολής, στραγγαλισμού και άλλες πράξεις της δολοφονίας.

– Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε εκείνους που διαπράττουν παραβάσεις κακοποίησης των ζώων ακολουθώντας την πλήρη έκταση του νόμου.

– Στηρίζουμε ολόψυχα την υιοθέτηση των αδέσποτων ζώων.

– Προωθούμε την στείρωση.

– Ενθαρρύνουμε την ηθική, υπεύθυνη και γεμάτη κατανόηση ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων.

 

 

 

Όπως είπε ο Γκάντι, «Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος κρίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ζώα του». Οι υπεύθυνοι αυτής της εκδήλωσης και όλοι φιλόζωοι που θα συμμετέχουν σε αυτήν ενεργά, το μόνο που ονειρεύονται και για τα οποία αγωνίζονται είναι η επιθυμία να θέλαμε να δουν μία Ελλάδα –ακόμα και σε μία δύσκολη περίοδο της ιστορίας της- που μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια της με ακεραιότητα και υπερηφάνεια. Και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ηθική μεταχείριση των ζώων.

Το 7ο Penny Marathon θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου σε Αθήνα (Ελλάδα), Καλαμάτα (Ελλάδα), Σίδνευ (Αυστραλία) και Βανκούβερ, Ουάσινγκτον (ΗΠΑ) και στην Σαλαμίνα (Ελλάδα) την Κυριακή, 10 Ιουνίου! Αυτός ο Μαραθώνιος είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα ζώα συντροφιάς που εγκαταλείπονται, κακοποιούνται, σκοτώνονται και πεθαίνουν αβοήθητα στους δρόμους, καθώς και για αυτούς που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για να τα σώσουν.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ PENNY MARATHON 2018, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

https://www.facebook.com/notes/penny-marathon/faqs-penny-marathon-kalamata-2018/1798602960206421/

ΔΩΡΕΕΣ
https://www.mycause.com.au/page/175034/penny-marathon-kalamata

Η Καλαμάτα είναι μια από τις 5 πόλεις παγκοσμίως που θα τρέξει για τα ζώα . Φέτος ο  μαραθώνιος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου.

 

Σημείο συνάντησης και εκκίνησης: Πανελλήνιο – Λιμενοβραχίονας Παραλία Καλαμάτας. 

Ώρα Συνάντησης: 05:00π.μ.

Ώρα Εκκίνησης: 05:30π.μ. ΑΥΣΤΗΡΑ

Διαδρομή : Η διαδρομή ξεκινάει από τον Λιμενοβραχίονα του Πανελληνίου στην Παραλία και κινείται παραλιακά προς το Φιλοξένια.

Για εγγραφές ή πληροφορίες

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947962410 ή

στείλτε μήνυμα στην σελίδα του ΦΟΚ στο Facebook:Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 fm Life fm 88Entermessinia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ