Ο Γ.Σ Μεσσήνης ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν με μια όμορφη εκδήλωση και βραβεύσεις

Με μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου στο κέντρο διασκέδασης “ΡΟΔΟΝ” στη Μεσσήνη, ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν και υποδέχτηκε το Καλοκαίρι.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το προπονητικό team όλων των τμημάτων, φορείς της πόλης και της Περιφέρειας, οι μικροί αθλητές με τις οικογένειες τους και πλήθος κόσμου που αγαπούν και στηρίζουν το Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ Μεσσήνης κύριος Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος τόνισε οτι ο σύλλογος έκλεισε 34 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα και πάντα βασικός στόχος του είναι να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο. Τόνισε επίσης ότι όλα τα παιδιά που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το σύλλογο, εκτός του ότι έμαθαν μπάσκετ και βόλεϊ, έκαναν φίλους και γεύτηκαν τα οφέλη του αθλητισμού, δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και αυτή τη στιγμή κοσμούν την κοινωνία ως μέλη της.

Ανέφερε επίσης πως στα τμήματα Ακαδημίας μπάσκετ και βόλεϊ συμμετέχουν πάνω από 100 παιδιά με πέντε προπονητές και πως όλα τα τμήματα λαμβάνουν μέρος σε πρωταθλήματα με μεγάλη επιτυχία και αποσπώντας αρκετές διακρίσεις.

Στα πλαίσια εξωστρέφειας του συλλόγου και επαφής του και με άλλους συλλόγους από άλλες πόλεις έχουν πραγματοποιηθεί πολλά ταξίδια κυρίως στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες  με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ  και τον Πανιώνιο.

Κλείνοντας τον λόγο του ο Πρόεδρος του ΓΣ Μεσσήνης προέτρεψε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Μπούζα , που βρίσκονταν στην εκδήλωση να σκύψουν πάνω από τα ζητήματα του αθλητισμού στην περιοχή και του συλλόγου ειδικότερα και τους γονείς των αθλητών να συνεχίσουν να στηρίζουν  τα παιδιά στην προσπάθεια τους.

Ο ΓΣ Μεσσήνης στην εκδήλωση τίμησε επίσης με μετάλλια τα κορίτσια του βόλεϊ για τις νίκες στα πρωταθλήματα και τα αγόρια της ακαδημίας του μπάσκετ.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του Έμφασις 91.8 fm  Άστρη Μαυρέα, η οποία ανήκει επίσης και στο προπονητικό team του Γ.Σ Μεσσήνης ως προπονήτρια στο τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση :

  

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ