Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Ωδείου Μεσσήνης Μελιγαλά Ματούλας Φίλου.

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 19.00 η συναυλία του Ωδείου Μεσσήνης Μελιγαλά Ματούλας Φίλου.

Οι μαθητές του Ωδείου, μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εντυπωσίασαν τους γονείς, τους καθηγητές και τον κόσμο που είχε πάει να τους απολαύσει.  

Στην συναυλία έδωσαν το παρόν και τοπικοί και περιφερειακοί φορείς, όπως η Αντιπεριφερειάρχης κα Μπούζα Αντωνία, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κος Νίκας Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Οιχαλίας κος Αριστείδης Σταθόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας κος Βεργόπουλος ,ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου ,η επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Καλαμάτας κα Μακρίδη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α.με.Α Νομού Μεσσηνίας η “ΥΠΟΜΟΝΗ” κα Κεράνη και άλλοι τοπικοί φορείς.

 

Μάλιστα στην συναυλία ακούστηκε τραγούδι αφιέρωση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α.με.Α Ν.Μεσσηνίας “Η Υπομονή”, με τίτλο Η ΥΠΟΜΟΝΗ, το οποίο παραχωρήθηκε να χρησιμοποιηθεί ως υμνος του.

Οι στίχοι είναι γραμμένοι από την κα Γεωργία Βούλγαρη -Νυφούδη (Μέλος Μεσσήνιων Συγγραφέων) και η μουσική από την κα Φίλου Σταματούλα (Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΩΔΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑ ).

Η Ηχητική κάλυψη της συναυλίας έγινε από τον κύριο Κουτσαιμάνη Χρήστο, οι φωτογραφίες από τον κύριο Ευγένιο Μακρή και η Βιντεοσκόπηση από το Best tv Kαλαμάτας. 

Η κυρία Φίλου κλείνοντας τον λόγο της είπε “Σας ευχαριστώ πολύ που είσαστε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας και πάντα μας στηρίζετε…Έτσι τέλειωσε μια πολύ πετυχημένη και δημιουργική χρονιά. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο.
Καλό καλοκαίρι…”

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 fmLife fm 88Entermessinia.gr – Entermessinia TV

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ